P0 - P1 - P2 - P3 – P4 – P5 Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

Educació Infantil

P0 - P1 - P2 - P3 – P4 – P5  Acadèmia Igualada

L'etapa d'Educació Infantil acull als nens i a les nenes de 4 mesos fins als 6 anys en dos cicles diferenciats: la Llar i el Parvulari.

A l'Acadèmia volem oferir a tots un espai acollidor, alegre, relaxat...

El nostre projecte educatiu té com objectiu principal el desenvolupament global dels infants en un ambient ple d’estímuls i afecte i també ajudar els nens i les nenes a desenvolupar les seves capacitats, la seva autonomia i la seva autoestima.

Qualsevol nen, al néixer, té una intel·ligència potencial, molt més gran que la que va utilitzar Leonardo da Vinci en tota la seva vida. Glenn Doman

La nostra metodologia fomenta que els nens i les nenes aprenguin jugant, manipulant, experimentant i observant. D'aquesta manera van descobrint poquet a poquet la realitat que els envolta.

Amb les diferents activitats de la programació l’infant s’inicia en la descoberta de les diferents llengües, la música, el món de la plàstica, del seu cos, de les ciències i molt més.

No oblidem que els infants d’avui són els homes i dones del demà i els preparem per viure i conviure donant importància a l’adquisició dels valors i els hàbits.

P0 - P1 - P2
P3 - P4 - P5

Durant el nostre horari, oferim a les famílies altres serveis com:

  • Horari d'acollida tant al matí com a la tarda.
  • Cuina pròpia: tot el menjar es fa a l'escola.
  • Activitats extraescolars: esports, teatre, anglès..., totes gestionades per l'AMPA de l'escola.
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal