Trajectòria Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

Mou-te i participa

En aquest apartat anirem posant un seguit de propostes sobre esdeveniments locals i comarcals, tant per alumnes com familiars, per tal que hi pogueu participar!

MOU EL TEU COS, MOU LA TEVA MENT!!!

 

- Cros Joan Maragall, a Vilanova del Camí, 13 de novembre

http://www.ceanoia.cat/uploads/JEE/2016-2017/individuals/CROS/Joan%20Maragall/Flyer-def.pdf

 

- Cros a Hostalets de Pierola, 6 novembre

 

- Diumenge 23 d'octubre2016: 38ª CURSA POPULAR IGUALADA

Reserva't el 23 d'octubre per córrer en família. La Cursa és ideal per compartir-la amb família, amics i coneguts. Consta de dos recorreguts perquè ningú es quedi sense participar:

  1. Recorregut A. Amb sortida a l'avinguda Barcelona, arribarem a la plaça Cal Font amb un total de 5.500 metres a les cames passejant per la ciutat.
  2. Recorregut B. 1.900 metres, des de la plaça Castells, rodejant el centre de la ciutat per acabar a la plaça Cal Font.

L'inscripció a qualsevol dels dos recorreguts és gratuït. Per participar al Recorregut A és indispensable lainscripció prèvia. Per al Recorregut B les inscripcions es faran el mateix dia de La Cursa.

 

- Diumenge 9 d'octubre 2016: DUETRAIL VILANOVA DEL CAMÍ

La Duetrail és una cura de muntanya per parelles i solidària. Aquest any la cursa col·labora amb la Fundació Theodora amb la intenció de transformar els quilòmetres recorreguts en somriures pels nens hospitalitzats.

Podeu trobar tota la informació a:  https://duetrail.com/

 

- Dissabte 1 d'octubre 2016: TRIATLÓ INFANTIL IGUALADA

 

 

 

 

 

 

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal