Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

INTERCANVI ANGLÈS

23 febrer 2012
INTERCANVI ANGLÈS

La segona setmana del mes de febrer (08 - 15) l’ Acadèmia Igualada va acollir un total de vint-i-tres estudiants angleses, en una primera fase d' intercanvi d'estudiants amb alumnes de l'escola anglesa "Weald of  Kent". Val a dir que, amb aquesta, ja en són nou les exitoses edicions dutes a terme per ambdues escoles.

Amb aquest intercanvi l’ Acadèmia pretén que els alumnes assoleixin, d'una banda, un desenvolupament personal a través de l'experiència i, al mateix temps, una millora lingüística  mitjançant l'ús de la llengua anglesa en l' àmbit de la vida quotidiana.

Durant la seva estada, les alumnes angleses (conjuntament amb dues monitores) han gaudit d’activitats varies dins i fora de l’àmbit escolar: visites guiades a la Barcelona modernista i gòtica, taller al Museu del Paper de Capellades i recepció oficial a l’ Ajuntament d’ Igualada, entre d’altres.

A nivell acadèmic, les alumnes angleses van participar en nombroses activitats escolars, en les quals, van compartir coneixements amb alumnes de l’ Acadèmia.

Després d’aquesta primera fase, els alumnes de l’Acadèmia que prenen part en l’intercanvi es preparen per viatjar a Tonbridge (Anglaterra) a finals del proper mes de març.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal