Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
UNS PESSEBRES MOLT ECOLÒGICS

Reciclar material porta a situacions originals i simpàtiques. Els alumnes de Parvulari hem fet un pessebre innovador. Des de fa anys com a Escola Verda, aprofitem les diades més especials del nostre calendari per difondre el reciclatge entre els nostres alumnes. És bo que la conscienciació social per la preservació del medi ambient comenci a l’escola i continuï a casa. Amb l’ajuda dels pares que van participar en el “Taller de pares” i amb la utilització taps d’ampolla, tetrabricks, rotllos de paper de cuina i WC, càpsules de cafè, i altres materials, hem realitzat tots els components que necessita un pessebre. La posada en escena la teniu a l’entrada de l’escola on podreu observar que una festa important pot tenir el mateix lluïment amb material reciclat que un comprat a la fira de Santa Llúcia. El nostre pessebre es troba acompanyat a la mateixa sala pel pessebre realitzat pels alumnes de 1er d’ESO, els quals també han utilitzat tot tipus de material reciclat, i per la decoració realitzada pels alumnes de CFGS d'Infantil.

Aquestes festes d’il·lusió i companyonia ens permeten amb aquest treball prendre consciència que tot pot servir per fer més sostenible el nostre món.

Bones Festes de Nadal i Bon Any Nou.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal