Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

CONCERT DE NADAL

19 desembre 2012
CONCERT DE NADAL

El passat divendres es va celebrar el concert de Nadal de l’Acadèmia, el qual va reunir entre familiars, amics, i cantants a més de mil persones al pavelló Mont-Aqua de Montbui.

La benvinguda del director va donar pas a l’espectacle ple d’il·lusió i esperit de Nadal. Amb una posada en escena excel·lent, i amb un ritme trepidant van anar desfilant els diferents grups de l’escola, des de CFGS d’Infantil, batxillerat, ESO, Primària fins a Infantil per l’escenari del pavelló. Cançons nadalenques en català, castellà, anglès i alemany, ens van deixar un bon regust de les festes que s'apropen i ens recorden la tasca educadora de l’escola en l’aprenentatge de les llengües dels seus alumnes.

L’actuació d’una hora va crear una atmosfera màgica, a vegades sorprenent i ens va envoltar a tots els assistents amb un alè d’esperança, caliu nadalenc i amor.

Des de l’escola volem agrair la participació i col·laboració de tothom i, desitjar a tots  un BON NADAL i FELIÇ ANY NOU!

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal