Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
VISITEM SANT MARTÍ DE TOUS

Els nens i nenes de 2n (A – B)  d’E. Primària van visitar el poble de Sant Martí de Tous els dies 14 i 15 de febrer respectivament.

Aquesta sortida permeté als alumnes, a partir de l’observació directa, contextualitzar diferents aprenentatges de l’àrea de Coneixement del medi, més concretament els relacionats amb el paisatge i l’hàbitat rural.

També van conèixer algunes tradicions i rondalles del poble de Sant Martí de Tous. Van visitar el castell i allà uns/unes alumnes de Cicles formatius explicaren i dramatitzaren  als nens i  nenes la “Llegenda de la Senyora de Tous”.

Després, van dibuixar i pintar el castell, fent volar la imaginació i segons la seva pròpia creativitat. No va faltar el temps dedicat a l’esbarjo i els nens i nenes gaudiren al parc del poble d’una estona de joc lliure. Més tard, en rotllana tots plegats van dinar. Calia agafar força per les activitats lúdiques que els esperaven a la tarda. Una sèrie de jocs dirigits es succeïren l’un darrere de l’altre i nens, mestres i monitors es divertiren d’allò més! 

Una bons oportunitat per conèixer un entorn proper i gaudir d’un dia de bona convivència.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal