Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

El passat 25 de febrer, els alumnes de 3r d’ESO de l’Acadèmia Igualada vam poder saber, de primera mà, en què consistia un banc de sang. Portàvem setmanes preparant-ho tot, implicant-nos en un tema que per a nosaltres era un gran repte.

Des del primer dia en què ens vam assabentar que seríem els responsables d’un banc de sang, ens vam implicar molt: passàvem hores preparant l’obsequi, el logotip, vam fer teatres per als més petits perquè s’assabentessin del significat d’un banc de sang i, fins i tot, unes companyes van anar a la ràdio per informar a tots els igualadins.

Va arribar el dia. Ens vam dividir en grups, uns al carrer repartint propaganda i animant a la gent a participar i altres, atenent als donants. Va ser un dia mogut, però el que mai ens imaginàvem era arribar a una xifra de donants tan gran: dels vuitanta-tres participants, van poder donar sang setanta-dues persones. Vam superar el nombre de donants d’anys anteriors.

En conclusió, tots estem molt agraïts a totes aquestes persones, que ens van fer possible arribar a aquesta xifra i volem animar altres persones a que facin el mateix perquè amb una sola donació, es poden salvar moltes vides i amb la col·laboració de tots ho podem aconseguir: “ De vida només n’hi ha una, dóna sang i ajuda. “

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal