Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
JORNADES INTERPROFESSIONALS A L'ACADÈMIA

"Un gran experiència gràcies a l'aportació de diferents professionals que gaudeixen de la seva feina."

Aquesta ha estat una de les definicions que ens han aportat els alumnes després d'una setmana intensa de Jornades Inteprofessionals. I és que anualment els alumnes de 2n CFGS d'Educació Infantil de l'Acadèmia participen durant una setmana en diferents tallers i xerrades que procuren aprofundir en diferents temes tractats durant els dos anys, a través de professionals experts en l'àmbit.

Aquesta activitat la realitzem any rere any perquè considerem que és enriquidor pels alumnes nodrir-se d'altres experiències significatives fora de les assignatures. Enguany les Jornades han gaudit d'aspectes molt diferents: des de massatge infantil, passant per música per a infants,  xerrada d'alimentació, taller de contes, xerrada sobre límits, taller d'anglès, taller de fang, risoteràpia,... entre d’altres, tot un sortit d’activitats divertides i esperem que profitoses pel futur dels nostres estudiants.

La valoració general ha sigut molt bona, i esperem que l’any vinent vagi igual de bé o millor.

Recordeu que per seguir les nostres activitats ens podeu veure a través del nostre bloc: eduinfantil.wordpress.com

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal