Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
Exàmens oficials de Cambridge a l’ Acadèmia

El passat dissabte 25 de maig els alumnes de l’Acadèmia van realitzar, al nostre centre educatiu, els exàmens de coneixement de llengua anglesa de la Universitat de Cambridge corresponents als nivells de K.E.T. (2n ESO) i P.E.T. (4rt ESO). Val a dir que, amb anterioritat, els alumnes de 6é de Primària ja es varen examinar del nivell de “Movers”.

L’objectiu és obtenir el reconeixement oficial de l’adquisició d’aquest idioma per part d’un òrgan extern reconegut a nivell internacional.

Amb aquesta vocació docent, i  després dels excel·lents resultats obtinguts pels alumnes en anteriors edicions, l’Acadèmia va presentar també estudiants de Batxillerat a l’examen oficial de Cambridge corresponent al nivell de First Certificate in English (FCE)  el passat dissabte dia 18 de maig. Aquest nivell suposa la culminació lògica d’un procés iniciat amb els nivells inferiors (KET i PET) realitzats a 2n i 4rt d’ ESO, respectivament.

 

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal