Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

MUSICALS

12 juny 2013
MUSICALS

Els alumnes de 1r de CFGS d’Educació Infantil de l’Acadèmia ja han acabat el curs. Però, després de passar tot l'any fent classes, exposicions, contes, jocs, sortides... el final de curs havia d'acabar d'una forma diferent i espectacular! Així, que a través de l'assignatura d'Expressió i Comunicació, es va preparar una activitat d'expressió gestual, on l’alumne aprengués a comunicar-se amb tot el cos. Per tal de fer-ho, els alumnes van crear un Musical per grups. Van sortir musicals ben diferents, però igual de vistosos i treballats.

Per l'escenari van desfilar Mamma Mia, Grease, Fama, Queen i Mouline Rouge. Els alumnes no només van crear coreografies, sinó també es van encarregar de caracteritzar els seus personatges, a través del vestuari, el maquillatge i els pentinats. El públic va gaudir d'una bona estona, i fins i tot, alguns d'ells, es van quedar amb les ganes de ballar!

Els professors estem molt contents i esperem que l'any vinent es puguin seguir fent els musicals. Doncs ja ho diu la frase: 'l'espectacle ha de continuar!'

Ens podeu seguir al nostre bloc: eduinfantil.wordpress.com

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal