Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

PROJECTE COMENIUS

28 maig 2014
PROJECTE COMENIUS

La setmana passada, mestres i alumnes de nou països diferents van visitar-nos a Igualada. Aquest viatge era l'últim que estava inclòs en les activitats programades dins del projecte COMENIUS "Sharing Traditions Creating Unity" que s'ha desenvolupat a l'Acadèmia durant els dos últims cursos. 

Durant aquests dies, els alumnes de la nostra escola han compartit la nostra cultura i tradicions amb mestres i alumnes dels països participants en el  projecte. Els mestres forans han realitzat classes als nostres alumnes i han pogut gaudir d'actuacions pròpies de Festa Major, com ara el Ball de Diables "Mal Llamp" i de danses catalanes a càrrec d'alumnes de l'Agrupació Folklòrica d'Igualada  i el Ball de Gitanes de Vilafranca. Tot i les diferents nacionalitats, els alumnes han utilitzat l'anglès per comunicar-se ja que és la llengua vehicular del projecte.

A més a més, han tingut l’oportunitat d'anar a l'Ajuntament d'Igualada, on han estat rebuts per la regidora d'Educació i també han visitat Sitges i Barcelona, on han pogut veure la Sagrada Família, el Parc Güell, el Barri Gòtic i les espectaculars vistes de Barcelona des de Montjuïc. Els alumnes de 6è de Primària han acollit als alumnes dels diferents països i han aprofitat molt aquesta experiència.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal