Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ELS ALUMNES DE CICLE INICIAL VISITEN EL TALLER “ENRIC OROBITG”

Els alumnes de Cicle Inicial vam visitar el poble de Verdú, aprofitant la visita al taller “Enric Orobitg”. Abans d’entrar al taller i aprendre tot el procés de creació d’una peça de ceràmica, vam poder veure com és la vida habitual d’un poble, el seu entorn rural, els paisatges que l’envolten i les feines més habituals relacionades amb la pagesia i la ceràmica.

Al cap d’una estona, va arribar la monitora del taller “Enric Orobitg” que ens va acompanyar fins al taller. Allà vam veure tots els passos que segueixen els terrissaires per a crear una obra mestra: l’obtenció del fang de la bassa, el funcionament del forn, la utilització del torn i l’elaboració d’una peça de ceràmica.

Vam gaudir de l’ofici dels terrissaires realitzant la nostra pròpia figura: un peix (els alumnes de 1r) i un pingüí (els alumnes de 2n), dirigit pel mateix mestre Enric.

Tan aviat com estiguin les nostres peces cuites, ens les portaran a l’escola i les podrem decorar amb pintures de colors!

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal