Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

VISITEM EL MÓN SANT BENET

21 octubre 2015
VISITEM EL MÓN SANT BENET

El passat dijous, els alumnes de 5è de primària de l’Acadèmia, vam anar d’excursió al Món Sant Benet del Bages. Allí vàrem fer dos tallers relacionats amb l’àrea de medi. Primer de tot, vam fer una visita guiada per dins el monestir. Vam veure diferents projeccions i mappings. Vàrem entrar a gairebé totes les estances. Tot plegat ens va permetre aprendre com estava organitzada la societat a l’Edat Mitjana i, com es vivia dins del recinte monàstic.

El segon taller, feia referència als sentits. A través de petites degustacions, vam aprendre que tots els sentits intervenen alhora, és a dir, quan mengem alguna cosa, no tan sols fem servir el gust sinó també la vista, l’olfacte, el tacte i l’oïda. Ens va cridar l’atenció l’existència d’un nou gust que en els darrers anys ha arribat d’Àsia i que es diu humami. Va ser interessant poder experimentar amb ell. Com veieu, no vàrem tenir temps per avorrir-nos.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal