Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
UNA PERSONA  POT CANVIAR  EL MÓN

Aquest  mes el alumnes de 4t d’ ESO  hem fet  activitats  que ens han portat a reflexionar sobre diversos temes.

-El dia 10 de febrer vàrem rebre la visita de la psicòloga Lídia Costa, qui ens va exposar amb  claredat algunes conductes típiques del grup, com ens relacionem i per què actuem de determinades maneres,  també ens va parlar del cyberbullying  i de com gestionar aquesta forma d’assetjament.

-El dia 15 vàrem anar a CaixaForum on després de veure la pel·lícula “Maleït Amal”, vàrem estar parlant amb dues professionals del col·lectiu TARA sobre el problema de no acceptació, o de burla, o inclús de maltractament, en resum de bullying,   que a vegades poden patir algunes persones per la seves diferències: vesteixen diferent, els hi agraden coses diferents, sexualment tenen interessos diferents, etc.

ENS HEM DE QÜESTIONAR:

-          Com volem que siguin els nostres amics?       

-          Per què hi ha persones que menyspreen, ofenen, rebutgen o maltracten altres persones?        

-          Per què no sempre actuem davant d’un abús o una injustícia?

-          Què s’hauria de fer per què les persones ens respectéssim els  uns als altres malgrat les diferències – culturals, religioses, sexuals... ? 

Després de tenir clar el que volem ser i com volem que sigui el nostre entorn, podríem  concloure amb una reflexió final:

SI TOT COMENÇA EN UN MATEIX... AMB LA NOSTRA ACTUACIÓ  NO PODREM CANVIAR EL MÓN SENCER PERÒ, SÍ PODEM CANVIAR EL NOSTRE MÓN.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal