Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL I CROS DE L'ACADÈMIA

El passat diumenge es va celebrar el 1er Cros de l’Acadèmia Igualada, dins dels Jocs Escolars de l’Anoia que organitza el Consell Esportiu de l’Anoia. La iniciativa organitzada per l’AMPA va tenir una molt bona acollida. L’esdeveniment va estar dinamitzat conjuntament entre l’AMPA i els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mig d’Activitats Fisicoesportives, amb el suport d’alumnes de 4rt d’ESO i de 1er de batxillerat. Entre tots es va assolir un Cros perfecte en organització i resultats.

 

Des l’escola volem agrair a tothom la seva participació i haver assolit la xifra de 400 corredors de diferents edats, entre grans i petits, on es van poder veure famílies senceres practicant i gaudint d’aquest esport. El dia ens va acompanyar de ple. Molts dels nostres alumnes i pares van assolir podi, fet que encara ens va fer més il·lusió. La bona pinya assolida al voltant d’aquesta cursa ens anima a recolzar a l’AMPA en l’organització del II Cros de cara al curs vinent. 

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal