Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

Música i emocions

29 novembre 2011
Música i emocions

Del 21 al 25 de novembre i sota el nom de “música i emocions”, l’etapa d’Educació Primària de l’Acadèmia Igualada ha celebrat la seva setmana de la música. Enguany, la seva temàtica ha permès a l’alumnat conèixer el poder de l’art musical per despertar i desenvolupar les principals emocions de l’ésser humà: l’alegria, la tristesa, la por, l’estimació i la sorpresa entre altres.

Al llarg de la setmana, s’han desenvolupat audicions comentades, concerts de música en directe amb alumnes de la mateixa Acadèmia com a intèrprets i el taller “com puc emocionar?” realitzat pel mateix mestre especialista de música del centre, Xavi Piñol.

Per finalitzar la setmana “música i emocions”, el divendres 25 de novembre els alumnes de l’Acadèmia Igualada varen gaudir del concert de K –BRASS, un excepcional grup d’instruments de vent - metall de l’Escola de Música de Sant Andreu de Barcelona, format per més d’una quinzena de nois i noies, tots ells estudiants de música d’entre 12 i 18 anys,  i que sota la direcció i les interessants explicacions del pedagog Daniel Navarro van apropar la seva música a l’alumnat d’una forma excepcional, directe i pràctica. Finalment, els alumnes varen poder fer tota mena de preguntes i comentaris als intèrprets convertint l’esdeveniment en una activitat extraordinària i de gran contingut pedagògic

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal