Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

Fish and Chips

14 desembre 2011

Us fem saber que el proper dissabte, 24 de desembre a les 12.50 h.,  s’emetrà pel Canal Súper3 de TV3 el programa “Fish and Chips” on els alumnes de 5è i 6è de Primària van participar el passat 16 de maig.
 
Fish&Chips' és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves. Tot i que sols hi concursen tres alumnes, seleccionats a partir d’un càsting, el públic també participa de manera molt activa i dinàmica: cada una de les proves té un ball, i tots els alumnes, situats a la part esquerra del plató, ballen al ritme de la música.
 
L’experiència va ser inoblidable i enriquidora per als alumnes, ja que gràcies a la Productora Triacom Audiovisual i a TV3 els alumnes van tenir l’oportunitat de presenciar com es produeix i es grava un programa d’aquestes característiques.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal