Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

Mystery Skype

21 febrer 2017
Mystery Skype

A classe de “Cultura i Valors Ètics” varem emprendre una iniciativa força enriquidora anomenada “Mystery Skype”. El joc és ben simple. Una classe i una altra parlen intentant esbrinar d’on és l’altra grup fent preguntes de Sí o No (“Yes or No Questions”) mitjançant el programa de videotrucades: “Skype”. Es tracta d’una iniciativa internacional i, per això, els dos interlocutors són de països molt remots. Es treballa en grups i individualment. Així hi ha els portaveus que fan preguntes a l’altra classe, els geògrafs que tenen un mapa on hi indiquen d’on creuen que són els rivals i, finalment, els quatre investigadors que tenen ordinadors en els que hi fan recerca

A partir de les seves respostes, els alumnes cerquen informació geogràfica, cultural, artística o social intentant identificar l’Estat, la província o la ciutat de la que formen part els altres alumnes. Fins i tot quan resolen el lloc, podem parlar sobre les nostres vides i intercanviar visions i punts de vista sobre el món. Tot depèn del nivell de temps que volem que ens duri l’activitat. A Segon d’ESO A varem fer l’activitat amb una escola de Warner Robins (Georgia, Estats Units) mentre que a Segon d’ESO B ho vam fer amb una persona: Jungsen (Holanda). 

TALLER D'EMOCIONS A 3er E.P.

Els alumnes de tercer d´Educació Primària vam realitzar un taller per treballar les emocions amb diverses activitats. El taller va ser dirigit per la Sra. Xènia Capel, mare de la Jana de tercer, psicòloga i que amb diferents elements i tècniques vam poder aprendre com poder resoldre situacions de conflictes.

DONACIÓ DE SANG

14 febrer 2017
DONACIÓ DE SANG

La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana, per al donat només és un moment, per a molts malalts pot suposar la vida. Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 kg.

 

Lloc: Escola Acadèmia Igualada 

Adreça: Carrer Sant Josep 110-112 (Igualada)

data: dia 13 de març del 2017 (tot el dia)

 

VINE A DONAR SANG A L'ACADÈMIA IGUALADA, NO HI POTS FALTAR, T'ESPEREM!!!

 

(donació organitzada pels alumnes de 3r d'ESO i pel Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya)

JUGUEM LLEGINT

10 febrer 2017
JUGUEM LLEGINT

Els alumnes d’Educació Infantil van desenvolupant les seves habilitats a través de totes les activitats que es realitzen a l’escola. Les capacitats i habilitats es reconeixen amb els aprenentatges, i no hi ha millor manera d’aprendre que jugant; el joc comporta creativitat, organització, cooperació, decisions, conflictes, solucions, resultats, …

Aquets dies, en el bonic procés d’aprendre a llegir, hem proposat sortir de l’aula i buscar aquelles lletres que ens ajuden a fer paraules i comunicar-nos; lletres amagades, lletres que unint el coneixement previ i la imaginació hem anat descobrint com a bons investigadors. Buscant per a tots els racons, hem construït tot l’abecedari, aquella G que va aparèixer a l’esmorzar, o la P que vam trobar en el calaix de les joguines, la S a la cua d’un drac i les estimades vocals, que les hem reconegut per a tots els racons, d’altres eren més amagades i amb la imaginació s’han anat desxifrant, com la B a la cresta de l’enorme drac de l’Acadèmia. Un cop reconegudes, fotografiades i recopilades totes les lletres, formem paraules, expressem-nos, comuniquem-nos, amb aquestes lletres nostres, pròpies, originals, com si fossin el nostre codi secret, allò que nosaltres hem creat i que tant ens diverteix. Finalment, com sempre juguem……JUGUEM LLEGINT

LOGO ERASMUS +

6 febrer 2017
LOGO ERASMUS +

Seguint les activitats programades dins el projecte Erasmus+, aquests dies hem realitzat un concurs per tal d’escollir el logo més representatiu d’entre els finalistes de cada país que hi forma part (Irlanda, Grècia, Alemanya, Polònia, Anglaterra i nosaltres).

D’entre aquests sis dissenys, el més votat ha resultat ser el que ens representava, l’autor del qual és l’Oriol Berenguer de 4tB.

Volem donar-li l’enhorabona i fer-li saber que n’estem molt contents!!

1 2 3 4 5 6 7 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal