Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

Ens plau informar-vos que l'Acadèmia Igualada ha estat novament certificada per AENOR ('Asociación Española de Normalización y Certificación') amb el Sistema de Gestió de Qualitat ISO 9001:2008, en totes les etapes educatives des d'educació infantil fins a cicles de grau superior.

Es tracta d'una fita més, en la realització del nostre projecte per situar l'escola en la categoria de 'centre de referència' pel seu alt nivell de qualitat.

L'electricitat a 6è de primària

A la classe de 6è de Primària, a les classes de Coneixement del Medi i de “Science”, hem estat estudiant l’electricitat.

Per tal de poder veure en directe, alguns dels aspectes treballats a la classe i per aprofundir una mica més en el tema, ens ha visitat en Marc Boixadé. Ens ha fet unes demostracions pràctiques de com funciona un circuit elèctric, explicant diferents muntatges. Les seves explicacions ens han ajudat a entendre tot el món de l’electricitat.

Visitem el 092

24 gener 2012
Visitem el 092

El passat dijous 19 de gener, la classe de 3r B vàrem anar a la comissaria d’ Igualada on portàrem a terme una sèrie d’activitats relacionades amb la seguretat vial.

L’Anna molt amablement, ens va explicar com funcionaven les normes de circulació, tant per vianants, com per cotxes i bicicletes.

Vàrem fer diversos jocs, on nosaltres adoptàvem diversos rols. Uns érem bicicletes, altres vianants, altres conductors, altres motoristes... Tot seguit escoltant una història havíem d’anar circulant per la via pública utilitzant les normes que havíem après prèviament.

Expliquem contes

23 gener 2012
Expliquem contes

Hi havia una vegada… així és com comencen els contes i com són els nostres dies a la classe d’Expressió. En aquesta assignatura estem treballant la literatura infantil i la manera de narrarar-los, doncs en un futur aquesta serà una eina molt familiar i útil, que utilitzarem de ben segur en tot moment. Per aquest motiu estem practicant força, doncs un dels treballs tracta d'explicar un conte als nostres companys, però per prepar-nos hem rebut una visita molt especial, ha vingut a classe una conta contes professional, la Mònica Torra.

La Mònica és una narradora de la nostra comarca molt experimentada en aquesta matèria, que ja ha vingut en altres ocasions a l’escola i que aquesta vegada ha ensenyat als alumnes de 1r de Cicles d’Educació Infantil una base per poder narrar: com és la tria del conte, la preparació, el moment…. amanit de consells i experiències molt útils per un futur. La xerrada ha estat molt dinàmica, i la part que més ha agradat als alumnes ha sigut el moment del conte, la Mònica ha explicat contes molt originals, plens d'expressivitat, gesticulació i participació, que ha fet gaudir a tots els alumnes.

L’experiència ha sigut molt agraïda, doncs aviat tocarà als alumnes explicar els seus, i axò ha fet reflexionar a molt d’ells en la seva forma de narrar i triar el conte. Però sobretot recordar, que un conte és per gaudir.

Conte contat, aquest conte s'ha acabat!

 

Preparem un nou projecte COMENIUS

La setmana passada, mestres i directors d’escoles de primària
de països de tot Europa, entre ells Finlàndia, Alemanya, Grècia,
Itàlia, Portugal, Irlanda, Anglaterra i Gales,  van visitar la nostra escola per preparar un nou projecte educatiu “Comenius” de cara
als propers cursos. L’experiència ha estat enriquidora i fructífera ja
que hem creat un projecte que creiem que serà de gran èxit per a tota
la nostra comunitat educativa. Els projectes “Comenius” afavoreixen,
entre d’altres objectius, la mobilitat d’alumnes i docents a altres
països d’Europa i promoure la diversitat lingüística dels nostres
alumnes.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal