Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

Ha finalitzat la campanya de recollida de taps per a la Ivet. Des del centre un volem donar les gràcies a tots els qui heu col·laborat en aquesta campanya i fer-vos arribar l'agraïment de la família.

Aprofitem l'oportunitat per anunciar-vos que hem començat una nova campanya de recollida de taps de plàstic, per l'Owen. L'Owen és un nen igualadí d'un any i mig amb extrofia epispadias severa màxima a nivell abdominal. Necessita canvi de bolquers cada 20 minuts i diverses intervencions quirúrgiques, algunes de les quals només es poden fer als EUA.

La família ha creat una pàgina web des de la qual podeu obtenir més informació:

http://www.ayudaaowen.es

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

ANEM AL TEATRE

28 gener 2014
ANEM AL TEATRE

El passat dimecres, 22 de gener, l’alumnat de Cicle Superior han anat al Teatre a veure Treasure Island (“L’illa del tresor”). Entre tots, han ajudat als protagonistes de la història a trobar el fantàstic tresor que hi havia amagat. S’ho han passat molt bé. L’obra s'ha desenvolupat tota en anglès, interpretada per actors nadius. Els alumnes ha pogut posar en pràctica els seus coneixements i interactuar amb ells a l’obra. Fins i tot, alguns han pogut trepitjar l’escenari

ESQUIADA 2014

22 gener 2014
ESQUIADA 2014

El passat dilluns dia 13 de gener, a les 6 de la matinada, professors i alumnes de 5è de primària fins a 4rt d’ESO vàrem pujar a un autocar en direcció a l’estació d’esquí de la Masella. Teníem un neguit dins el cos, una barreja d’emoció, por i ganes d’arribar, fet que no ens ha deixat dormir durant tot el trajecte. Cap a quarts de nou ja ens estàvem calçant els esquis, disposats a realitzar les primeres baixades per la neu.

La dinàmica de cada dia era: dues hores de classe amb monitors experimentats, més una hora d’esquí amb vigilància. Dinar i dues hores més  d’esquí  amb vigilància. A la tarda nit també vàrem realitzar activitats com ara curses d’orientació, festa de comiat i entrega de diplomes.

Tristos, però a l’hora contents d’haver gaudit d’aquesta gran esquiada arribàvem a Igualada dient-nos els uns als altres que l’any vinent repetiriem. Ha estat una esquiada on el temps ens ha acompanyat, on ens hem fet més amics, on hem practicat molt d’esport i sobretot, on hem après i millorat el nostre nivell d’esquí.

MAZABALL

20 gener 2014
MAZABALL

El passat dissabte, 18 de gener, l’equip prebenjamí de l’escola va realitzar una trobada de mazaball. Van estar tota la setmana coneixent i practicant aquest esport per arribar amb bona forma a la trobada esportiva, on van poder gaudir de l’esport, a més a més, d’una estona divertida amb els companys. Tot i la baixa d’alguns jugadors per malaltia, el nostre equip va acabar la trobada amb èxit. 

PER NADAL.... MOLTA SOLIDARITAT

A l’època de Nadal, on es transmeten molt els sentiments d’amor, pau, estima i solidaritat, a l’escola hem volgut participar en dues campanyes solidàries: una és la recollida d’aliments per les famílies més necesitades de la comarca col·laborant amb Càritas; i l’altre, l’aportació econòmica en col·laboració amb la Marartó de TV3, que aquest any és sobre les malalties neurodegeneratives.

En totes dues hem comptat amb molta participació i això ha fet que tinguem una gran aportació a fer i, oferir la nostra ajuda a qui ho necessita; tot això gràcies a vosaltres. En la recollida d’aliments podem dir que ha augmentat respecte la recollida de l’any anterior. Fins i tot, des de Càritas ens van felicitar per la gran quantitat d’aliments recollits. En la recollida econòmica, per ser la primera vegada que es realitza no ens hem quedat gens curts i la nostra aportació de 1392,2 € de segur que tambè serà de gran ajuda. 

Per això, des de la Comissió UNESCO i en nom de l’escola us volem agrair la vostra col·laboració en les diferetns campanyes. Moltes gràcies!

 

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal