Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
SETMANA DE LES MATEMÀTIQUES

La setmana passada els alumnes d’Educació Primària vam celebrar la Setmana de les Matemàtiques.

Al llarg de la setmana es va treballar diferents continguts matemàtics de manera dinàmica centrant-nos, principalment, en l’ús de l’euro: les botigues i els supermercats. També es van realitzar activitats molt diverses on treballàvem altres conceptes: simetria, geometria, mesura, entre d’altres.

El divendres, com a cloenda, els nens i nenes van portar un esmorzar d’allò més original; un esmorzar matemàtic. I a la tarda vam gaudir tot jugant conjuntament a jocs de taula matemàtics.

CONCURS DE FOTOGRAFIA 'LA FOTO DELS 75 ANYS' DE L'ACADÈMIA IGUALADA

Objecte

El concurs fotogràfic “La foto dels 75 anys” té per objectiu obtenir fotografies que representin els 75 anys de l’Acadèmia Igualada i mostrin una visió personal de l’aniversari de l’escola, on s’inclogui algun element en relació a l’escola, experiències viscudes, alumnes,...

Participants

En el concurs hi podrà participar tot l’alumnat, pares/mares i avis/àvies del centre. 

Característiques de les fotografies

Es podran presentar un màxim de dues fotografies per participantles quals han de ser obra de l'autor/a i han de tenir caràcter inèdit. Si a les fotografies hi apareixen persones identificables, que no siguin alumnes de l’escola, caldrà aportar la seva autorització per escrit.

*Podeu aprofitar el dia de Portes Obertes per fer fotos dins de l’escola.

Format

El format és lliure i cada obra haurà des ser impresa en una mida 15 cm x 20 cm. Les fotografies podran ser en vertical o horitzontal, en blanc/negre o color.

S’haurà de tenir guardada la versió digitalen format jpg. Es recomana una dimensió mínima de 3.000 píxels en previsió de la seva publicació en suport imprès.

Enviament

Les fotografies es faran arribar a secretaria en un sobre i amb les següents dades personals tancades en un altre sobre al seu interior: nom, cognoms, mail itelèfon de contacte. S’haurà d’escriure un pseudònim en el sobre gran. El concurs finalitzarà el 17d’abril de 2015.

Selecció de les fotografies

Una comissió formada per tres membres del professorat, un representant de direcció i un fotògraf professional,farà la selecció de la fotografia finalista.

  • Les votacions es duran a terme el 20 de maig de 2015.
  • Lesfotografies guanyadores es faran públiques el 21d'abril de 2015.
  • L’exposició de fotos es farà durant el mes de maig al vestíbul de l’escola i a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca d’Igualada.
  • El lliurament de premis serà el dia de l’activitat de cloenda de l’escola.

Premis

  • La fotografia guanyadora serà la imatge del’activitat de cloenda de l’escolai serà premiada amb una càmera de fotos GOPRO.

Difusió de les fotografies

Les fotografies presentades es publicaran a la web i a les xarxes socials de l’Acadèmia, indicant el nom del seu autor/a. La fotografia guanyadora serà la imatgede l’activitat de Cloenda de l’escola, tant en suport web com imprès, i se’n farà difusió indicant el nom del seu autor/a.

Retorn de les obres

Les obres es retornaran a secretaria a partir del 15 de setembre de 2015.

La participació en el Concurs implica l'acceptació d'aquestes bases

CANTATA ESCOLAR

27 gener 2015
CANTATA ESCOLAR

A l'aula de música, els alumnes de 4t d'Educació Primària estem treballant les cançons de la propera Cantata Escolar. Enguany, els seus textos es basen en el conte infantil "Raspall" de Pere Calders. L'activitat es complementa amb un treball plàstic que el realitzem a l'hora d'Arts & Craft.

Les plantes a 3r de primària

A Science estudiem les plantes! És per això que els alumnes de 3r d’E.P., durant aquest mes, han assolit el repte de fer una exposició oral en anglès, davant dels seus companys, després de buscar informació detallada de diferents flors i estudiar les fulles de diverses plantes.

market roleplay

26 gener 2015
market roleplay

Aquesta setmana, aprofitant la setmana de les matemàtiques, els alumnes de 2n de primària han posat en pràctica els seus coneixements matemàtics i lingüístics a la classe d’English, on ens hem divertit tot aprenent i practicant, a través d’un roleplay que simula situacions de comprar i de vendre, en un mercat.

1 2 3 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal