Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ÈXIT D'ACAPTE DE SANG A L'ACADÈMIA

El passat dilluns es va realitzar l'acapte de sang que organitza l'Acadèmia conjuntament amb el Banc de Sang i de Teixits. Un any més la participació va ser força elevada amb més de 60 donacions. Des de l'escola i concretament des de la classe de 3r d'ESO (grup organitzador) us volem donar les gràcies per la vostra col·laboració.
Us recordem que donar sang és donar vida.

INTERCANVI ANGLÈS

23 febrer 2012
INTERCANVI ANGLÈS

La segona setmana del mes de febrer (08 - 15) l’ Acadèmia Igualada va acollir un total de vint-i-tres estudiants angleses, en una primera fase d' intercanvi d'estudiants amb alumnes de l'escola anglesa "Weald of  Kent". Val a dir que, amb aquesta, ja en són nou les exitoses edicions dutes a terme per ambdues escoles.

Amb aquest intercanvi l’ Acadèmia pretén que els alumnes assoleixin, d'una banda, un desenvolupament personal a través de l'experiència i, al mateix temps, una millora lingüística  mitjançant l'ús de la llengua anglesa en l' àmbit de la vida quotidiana.

Durant la seva estada, les alumnes angleses (conjuntament amb dues monitores) han gaudit d’activitats varies dins i fora de l’àmbit escolar: visites guiades a la Barcelona modernista i gòtica, taller al Museu del Paper de Capellades i recepció oficial a l’ Ajuntament d’ Igualada, entre d’altres.

A nivell acadèmic, les alumnes angleses van participar en nombroses activitats escolars, en les quals, van compartir coneixements amb alumnes de l’ Acadèmia.

Després d’aquesta primera fase, els alumnes de l’Acadèmia que prenen part en l’intercanvi es preparen per viatjar a Tonbridge (Anglaterra) a finals del proper mes de març.

RECOLLLIDA DE TAPS PER A L'ONA

La família Munné-Rafecas ha engegat una campanya per recaptar els fons que els permetin comprar la cadira de rodes específica que necessitarà la seva filla Ona després de l’operació a la qual es sotmetrà el proper 6 de març. Després de la intervenció, l’Ona millorarà les seves condicions de vida. Té un 78% de disminució reconeguda, no té mobilitat autònoma i, per tant, necessita dedicació absoluta de terceres persones.

Des de l’escola volem donar suport a aquesta campanya i us informem que podreu deixar els taps als punts de recollida que hi haurà a l’entrada de l’escola.

En nom de la família, la Comissió UNESCO us vol agrair la vostra col·laboració.

FRIENDS AROUND THE WORLD

16 febrer 2012

Ens agrada informar-vos d’una nova iniciativa que des de l’àrea d’anglès estem a punt de tirar endavant amb l’objectiu de posar en pràctica els coneixements que treballem a l’escola i potenciar les nostres habilitats socials.
Fruit d’aquesta iniciativa, neix un nou projecte intercomunicatiu que hem anomenat, “FRIENDS AROUND THE WORLD” en col•laboració amb l’escola Bishop Henderson de la localitat de Coleford al  Regne Unit.
Una vegada al mes els nostres alumnes de P5 i els nens de l’escola anglesa establiran una comunicació, mitjançant videoconferència, d’ una durada aproximada de 40 minuts. Durant aquesta estona, aprofitarem  per conèixer-nos, intercanviar cançons, poemes, dites i totes aquelles impressions que ens puguin semblar interessants, sempre utilitzant la llengua anglesa.
La primera pressa de contacte està prevista pel proper 21 de febrer, data que esperem amb ganes i il•lusió. Aquest serà el punt de partida d’un seguit de futures activitats  enriquidores i profitoses per ambdues parts.
Al passadís de l’escola trobareu un racó amb l’evolució de l’esmentat projecte.
Estem segurs que, igual que nosaltres, estareu molt contents amb aquesta activitat innovadora per part de la nostra escola.

El proper dilluns , 27 de febrer, el Banc de Sang s’instal·larà a l’Acadèmia per a dur a terme la recapta de sang. L’Acadèmia com escola amiga del Banc de Sang i Teixits organitza cada any i amb aquest ja en són cinc, una recapta de sang per ajudar a millorar l’estoc de sang del Banc de Sang. 

Horari: dilluns 27 de febrer de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00 hores al gimnàs de l’escola.

Vine a donar sang. Cada 3 segons una persona a Catalunya necessita sang. La sang no és un dret, és un privilegi.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal