Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ACAPTE DE SANG A L'ACADÈMIA
Alumnes de 3r d'ESO informant de l'acapte a Ràdio Igualada,

El passat dilluns, els alumnes de 3r d’ESO de l’Acadèmia va organitzar amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits, l’acapte de sang que anualment realitza per aquestes dates. Amb una campanya de captació organitzada pels mateixos alumnes per diferents mitjans locals, i assessorats pels membres del Banc de Sang i Teixits es va intentar que un nombre important de donants acudissin a les instal·lacions de l’Acadèmia per tal de realitzar la donació. Els responsables del Banc de sang es van instal·lar al gimnàs de l’escola, mentre els alumnes animaven per mitjà de pamflets, i actuacions musicals als familiars dels alumnes i als passejants a entrar a donar sang. L’acapte va durar tot el dia i el resultat va ser força satisfactori, no només pel transcurs de la diada sinó pel nombre de donants. Des de l’escola agraïm la col·laboració de tots els que van fer possible aquest acapte.

JORNADES DE PORTES OBERTES

El passat diumenge l’Acadèmia Igualada va celebrar la ja tradicional jornada de Portes Obertes. Una cita anual on gent de la nostra ciutat i persones foranies van poder conèixer la nostra escola amb la visita dels nostres espais i equipaments. Però, enguany les nostres portes obertes tenien un al·licient especial. Celebràvem amb els nostres alumnes i familiars, amb els nostres exalumnes i visitants, el nostre 75è aniversari. A diferents espais de l’Acadèmia hi havia al·lusions a aquesta data històrica. Un recull seleccionat d’imatges de diverses èpoques recordaven als visitants diferents aspectes de la nostra història. També va ser un dia especial, ja que per primera vegada la banda d’instruments de vent de l’Acadèmia, actuava per al públic visitant. Sota la direcció del Xavier Piñol, els alumnes de primària que en formen part, van poder interpretar una sèrie de partitures de músics reconeguts. Al pati no hi van faltar els tradicionals inflables, mentre que en altres espais del centre hi havia actuacions de cant coral, explicació de contes, activitats físico-esportives, maquillatge, experiments... També els pares van aprofitar la jornada per rebre informació de les nostres diferents etapes d’estudis, aclarir idees, mètodes d’aprenentatge, activitats extraescolars, serveis, orientació. Tot plegat, va ser una jornada d’ambient familiar, una jornada d’èxit.

ACAPTE DE SANG A L'ACADÈMIA

El proper 23 de febrer, a l’Acadèmia, tindrà lloc un nou acapte de sang. Tots podem necessitar sang algun dia, així que dóna sang i regala una vida!

Per tal de poder donar sang, cal venir a l’Acadèmia sense estar en dejú. Tots els adults compresos entre 18 i 65 anys hi esteu convidats, això sí, s’ha de pesar més de 50 Kg.

Cal recordar que es donarà un refrigeri després del procés. Es premiarà l’assistència amb un obsequi fet pels alumnes de 3r d’ESO. Dóna sang, la societat ho agrairà!

SNOW WHITE AND OUR CHILDREN!

Aquest dimecres, 18 de febrer, els nens i nenes de tercer de primària hem anat al Teatre Aurora a veure Snow White (“La Blancaneus”), una obra interpretada completament en anglès. Aquesta vegada la Blancaneus no tenia els seus nans per ajudar-la. És per això que ens ha hagut de demanar ajuda i alguns, fins i tot, han pujat a l’escenari! Ha estat una sortida molt divertida i hem posat en pràctica l’anglès.

NICE PERFUMES, NICE SMELLS

Els alumnes de tercer de primària, a Science, hem après a jugar i a parlar de les aromes, de les olors en anglès. Fins i tot, la setmana passada vam dissenyar i crear el nostre propi perfum! Ara tan sols queda esperar uns dies per veure’n el resultat!

1 2 3 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal