Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
I TROBADA ESCOLAR DE PATINATGE

El dissabte 15 de març va tenir lloc a Les Comes, la 1ª Trobada de patinatge organitzada per l’Associació Esportiva Hoquei Línia Igualada.

Els esportistes de l’activitat extraescolar de patinatge van poder gaudir de diferents circuits on van poder mostrar el seu domini i habilitats sobre els patins. Va ser un matí sobre rodes compartit amb altres patinadors d’altres escoles.

Esperem que les següents trobades hi hagi tanta participació com aquesta i segueixin gaudint de l’esport.

HEM VISITAT EL CIRC RALUY

Aquests dies, prop de la nostra escola, hi ha instal·lat el Circ Raluy. Un circ amb unes característiques molt peculiars, ja que, en realitat, és un circ-museu i és com un passeig per la historia del món circense. Fou fundat als anys 70 per Lluís Raluy i la seva esposa Marina Tomàs, que era filla d’Igualada.

El que té d’especial, és la passió dels seus membres per recuperar, restaurar i ampliar la col·lecció de carruatges de circ antics, amb la intenció de reviure l'essència tradicional de l'espectacle basat en la vida nòmada, el treball en família i la proximitat amb el públic.

És per tot això, que aquest matí, els alumnes d’E. Primària hem anat a visitar-ne les instal·lacions i, hem admirat els diferents carruatges, i gaudit de les explicacions d’un dels components de la companyia, a part d’assistir a un assaig d’una de les actuacions que faran aquest vespre.

Ha estat una experiència molt especial, i màgica.

SONSOLES GARCÍA GUANYA EL 2N PREMI

La Sonsoles García, alumna de 2n de batxillerat, ha guanyat el 2n premi del concurs "Dones il·lustres d'Igualada" que organitza l'Ajuntament d'Igualada i l'Associació de Dones d'Igualada. Al citat premi, hi estaven convocats els 10 centres de secundària de la comarca. En el seu treball de recerca, la Sonsoles analitza la situació de les dones de tres generacions consecutives: la seva besàvia, la seva àvia i la seva mare.

A més, ens mostra la lenta evolució social del rol femení en una societat patriarcal, des de principis del segle XX fins l'actualitat.

Felicitats!

PREMIS NEPTÚ

18 març 2014
PREMIS NEPTÚ

El passat diumenge dia 9 de març es va celebrar la cerimònia d’entrega dels Premis Neptú als millors esportistes escolars de la ciutat d’Igualada.

Tots els esportistes premiats de les escoles d’Igualada  es va reunir a l’Ateneu Igualadí,  juntament amb les seves respectives famílies,  per poder gaudir d’una cerimònia carregada de valors, organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Patronat municipals d’Esports i dirigida per la periodista esportiva Pilar Calvo.

Els reconeguts com a Millors Esportistes de l’Acadèmia van ser:

Unai Trucharte i Júlia Solé per l’etapa de primària

Adrià Rojas i Karina Dueñas per l’etapa de secundària.

Felicitats !!!

VISITEM EL CEMENTIRI DE MONTJUÏC

El passat 14 de març els alumnes de 1r de Batxillerat vàrem anar a visitar el cementiri de Montjuïc.

La visita va començar a l’edifici de carrosses fúnebres on ens van fer un breu recorregut per la història del transport funerari i vàrem poder contemplar tot tipus de carrosses, des de les més antigues i senzilles, passant per les més luxoses, fins arribar als primers cotxes fúnebres.

Tot seguit vam realitzar una visita històrica-cultural per diverses tombes de personatges i famílies il·lustres de Barcelona.

Va ser molt curiós observar com el bon gust i l’art es poden trobar en llocs ben estranys.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal