Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

CREIX AMB EL PEIX

30 març 2016
CREIX AMB EL PEIX

Els alumnes de 3r d'ESO vàrem realitzar una excursió a Mercabarna, per participar del taller "Creix amb el peix". La temàtica va ser molt interessant, fet que ens va permetre preparar amb més detall el nostre proper treball de síntesi. Vàrem tractar diferents temes, des dels mètodes de pesca, al funcionament de la llotja, passant per les diferents tècniques de mercat i acabant amb la piràmide d'aliments bàsics. 

TARZAN

30 març 2016
TARZAN

Els alumnes de 4t de Primària van anar al teatre de l'Aurora a veure l'obra en anglès: Tarzan, a càrrec de la companyia IPA Productions.

Ens ho vam passar molt i molt bé, sortint a l'escenari i tenint l'oportunitat de ser actors i actrius de l'obra. No vam parar de riure, cantar i ballar.

 Ja estem esperant la propera! 

 

ALUMNES DE L'ACADÈMIA PREMIATS AL PREMI SAMBORI ÒMNIUM

Òmnium va dur a terme, dimarts 8 de març, l'acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium de la demarcació Penedès-Garraf-Anoia, que inclou les comarques de l'Alt i el Baix Penedès, el Garraf i l'Anoia. El Centre Polivalent de Can Papasseit de Vilanova del Camí acollí l'acte, organitzat per Òmnium Anoia amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, que va presentar l'actor igualadí Joan Valentí, conjuntament amb Gisela Muñoz.  Les dues-centes persones assistents van veure com divuit infants i joves eren premiats amb el desè Premi Sambori Òmnium i que, per tant, passaran a la fase final del Premi a Catalunya. Els alumnes premiats van ser seleccionats pel jurat d'entre els 3.160 alumnes participants de 28 centres educatius de les comarques penedesenques. El Premi Sambori, en que participen infants i joves d'arreu dels Països Catalans i que a Catalunya organitza Òmnium, ha comptat amb més de 130.000 participants en aquesta edició. Pere-Joan Vinós: hem de perseguir els somnis personals i col·lectius La regidora d'Educació i Cultura, Meritxell Humbert, va agraïr a Òmnium Anoia haver elegit Vilanova del Camí per acollir l'acte i a l'entitat per apostar per l'educació.

L'Acadèmia va tenir dos premiats:

Àlex Alonso de 2n d'ESO per 'La mala sort existeix?'

Javier Recio de 4rt d'ESO per 'El parc dels ametllers'

Felicitats a tos dos!!!!

CANTATA 2016

16 març 2016
CANTATA 2016

El passat dilluns 14 de març, els alumnes de 4t d’Educació Primària  varem participar al concert final de la XIVa edició de la Cantata Escolar que es celebrà al Pavelló de les Comes. Enguany, per tal de facilitar l’accés dels familiars, aquest acte es va fer en dues sessions participant un total de 770 alumnes de 4t de primària de les escoles d’Igualada i del seu voltant i és organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i les escoles municipals d’art, música i teatre d’Igualada, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova del Camí.

Al llarg d’aquest segon trimestre els alumnes de 4t curs d’EP de l’Acadèmia hem estat preparant i cantant les cançons de la cantata Les veus misterioses de Josep Baucells i textos de M. Àngels Anglada.

Els pares i mares, a més de les cançons, van poder gaudir dels treballs plàstics que intervenien a la cantata: uns pals de pluja i uns espolsadors que a més reproduïen el so de l’aigua i del vent i unes abelles que l’alumnat feia moure al ritme d’una cançó. Treballs realitzats pels mateixos cantaires sota la direcció de David Obiols.

Els alumnes de l’Acadèmia Igualada participem en aquesta activitat perquè és una proposta que comporta un interessant treball col·lectiu que ens permet relacionar-nos directament amb la música i endinsar-nos en el món de la interpretació del cant coral. 

CFGS VISITEM L'ESCOLA AURIA

El divendres passat els alumnes de 1r de CFGS d’Educació Infantil vam visitar l’Escola Àuria, l’escola d’educació especial de la nostra ciutat on sempre ens obren les portes per tal de conèixer-la de més a prop.

L’Imma i el Josep, psicòloga i pedagog del centre, ens van explicar el funcionament i metodologia de l’escola i després ens van fer una visita per les seves instal·lacions. Durant la vista vam poder parlar amb els mestres i també amb els alumnes, i alguns d’ells ens van explicar com treballaven el dia a dia.

Agraïm des d’aquí la vostra amabilitat i paciència per atendre’ns un any més a casa vostra!

1 2 3 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal