Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

Sant Jordi

26 abril 2012
Sant Jordi
La llegenda de Sant Jordi és un símbol per a tot Catalunya, i és per això que aquest any els alumnes de 6è de primària de l’Acadèmia Igualada van decidir representar-la davant els seus pares i els alumnes de tota la Primària.                                                      

Per donar-li originalitat i expectació hi vàrem incloure alguns canvis: la representació de l’obra va ser en anglès i adaptada al format de moda del nostre país: el musical. És per aquest motiu, que hi havia cançons molt actuals que es van cantar i ballar en la llengua anglesa.  Els alumnes estaven molt animats i motivats per a fer aquesta obra. El resultat va ser molt satisfactori i va agradar molt a pares i alumnes.

UN VIATGE PER NO OBLIDAR A BERLÍN (2n BATXILLERAT)

Com és possible que cinc dies es converteixin en dos segons? Van ser cinc dies inoblidables a la capital aIemanya. Vam visitar els lloc més coneguts de Berlín, entre els quals destaquen: la porta de Brandenburg, la cúpula del Bundestag, Alexanderplatz i la Torre de la Televisió, el Tiergarten,  Postdamer Platz, els patis de “Hackesche Höfe”, el Monument a l’Holocaust Jueu, les restes del Mur de Berlín. A fora de Berlín, vam passar un matí al camp de concentració de Sachsenhausen. Vam poder observar algunes curiositats com carrers on passaven tramvies, cotxes, bicicletes i persones al mateix moment, semàfors ben particulars, menjars totalment diferents. Però, sobretot, va ser la millor manera d’acomiadar una gran etapa de la nostra vida,  per dir adéu a aquells companys que ens han acompanyat tots aquests anys, conviure i gaudir d’aquests dies amb els amics que ja formen part de la teva família, crec que cap de nosaltres els oblidarà fàcilment.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal