Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

LA PRIMAVERA

29 abril 2013
LA PRIMAVERA

Amb l’arribada de la Primavera, les orenetes preparen bonics nius on criar els seus petits, les papallones mouen les seves ales enlluernant-nos amb els seus esplèndids colors, els arbres es vesteixen de gala amb noves fulles verdes i alegres flors. És el despertar de la natura!

Els nens i nenes de P5 ens han sorprès en l’ ambientació del racó de la Primavera amb un arbre que, mica en mica, ha anat florint fins omplir-se de flors de colors.

Tota aquesta tasca l’han aconseguit treballant, amb moltes ganes, diferents tècniques plàstiques. Ara, només queda gaudir l’olor de l’herba tallada, de sorra mullada, de les flors, de la pluja,... La primavera ja és aquí!

SETMANA DE LES LLETRES

29 abril 2013

Els alumnes de Secundària i Batxillerat hem celebrat la Setmana de les lletres del 22 al 30 d’abril.

Durant aquesta setmana,hem realitzat tot un seguit d’activitats originals i curioses amb les quals no només ens hem divertit sinó que també hem après molt. Ens han visitat autors literaris, com el Sr. Arguimbau, hem gaudit d’espectacles de màgia i dansa urbana a càrrec d’Antonio Díaz i Pol i Lluc Fruitós respectivament. A més a més el Luís Pardo, psychomag, ens ha hipnotitzar amb el seu espectacle. Tots ells ens han transmès un missatge de superació i constància davant de la vida. També hem realitzat diverses activitat lingüístiques en anglès i alemany, així com l’intercanvi de llibres.

Per acabar, el trobador modern, Emiliano Valdeolivas, ens ha acompanyat amb les seves interpretacions poètiques en el lliurament de premis del IV Concurs de narració breu de l’Acadèmia Igualada.

INTERCANVI DE LLIBRES PER SANT JORDI

A l’Acadèmia des de fa tres anys, realitzem un intercanvi de llibres aprofitant la diada de Sant Jordi. L’objectiu de l’escola, és recuperar aquells llibres que tots tenim a casa i que ja hem llegit o que per diferents motius no tenim prou espai per guardar, per intercanviar-los amb els nostres companys d’escola. Amb aquesta idea volem posar a disposició de tots els membres de la comunitat escolar, llibres de forma gratuïta i, així, poder satisfer la nostra afició a la lectura. La trobada es va organitzar al pati de l’escola, on alumnes i pares van poder accedir lliurament a la tria. Les parades estaven classificades per temàtiques i per edats. Amb aquesta iniciativa a més de fomentar la lectura pretenem contribuir com escola verda al medi ambient, gràcies al reciclatge que donem als llibres. 

REPRESENTACIÓ DE SANT JORDI

La llegenda de Sant Jordi es un símbol per a tot Catalunya, i és per aquest motiu que els alumnes de 6è de primària van representar la llegenda amb la col·laboració dels companys de 5è.

L’obra va ser representada en anglès, de manera que els pares van poder veure com els seus fills/es es desenvolupaven en aquesta llengua. Els nois i noies van cantar i ballar durant tota l’obra.                                                                

Es va treballar el gènere teatral de moda en aquests moments al nostre país: el musical. I és per això, que es van incloure a l’obra diferents cançons en anglès, això sí, seguint la trama de la llegenda de St. Jordi.    

El resultat va ser fantàstic, ja que tant alumnes, pares i mestres vam gaudir molt preparant i realitzant l’obra.         

  ELS ALUMNES DE L'ESCOLA BERUSKOLLEG AMB WASSERTURM VISITEN L'AJUNTAMENT

Els alumnes de l'escola Beruskolleg amb Wasserturm han visitat l'Ajuntament d'Igualada, on han estat rebuts pels regidors de cultura i promoció econòmica. Així mateix, també han visitat les caves Codorniu, on han pogut comprovar tot el procés d'elaboració dels famosos caves catalans.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal