Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
SETMANA DE LES LLETRES A PRIMÀRIA

Com a cloenda de la Setmana de les Lletres, ahir els alumnes de cicle mitjà vam rebre la visita de l'escriptora M. Carme Roca autora del llibre que hem llegit a classe "Sis contes revoltats". 
Primer de tot, va explicar-nos que, des de ben petita, sempre va voler dedicar-se a aquesta professió, tot i que els seus inicis en el món laboral van ser com a professora d'història. Fins a l'actualitat ha escrit gairebé una cinquantena de llibres, tant infantils com per a adults.
Seguidament, va donar-nos temps per a fer-li preguntes que va contestar molt amablement.
Per últim, va ser el torn de signar-nos els nostres llibres i saludar-nos personalment.
Estem molt contents d'haver-la conegut i d'aprofundir en diversos aspectes del llibre que hem treballat a classe.
Moltes gràcies M. Carme!!

SETMANA DE LES LLETRES

Miquel Martí Pol va escriure amb molt d’encert  “Per l’abril, si cada gota en val mil, cada rosa en val deu mil i cada llibre cent mil”. Així que, per fomentar aquest esperit de Sant Jordi, els alumnes de secundària gaudiren d’un munt d’activitats.

El mateix dia de Sant Jordi es lliuraren els premis de narrativa  a ESO i a Batxillerat, s’intercanviaren llibres i els alumnes de 1r de batxillerat  van vendre roses per tot Igualada.

El dia 25 d’abril, els alumnes de 1r i 3r d’ESO conversaren amb dos escriptors, en Miquel Arguimbau i en Jordi Gamero.

El dia 28, els alumnes de 1r i 2n d’ES0 assistiren a una xerrada de l’actor Guillem Albà, que explicà les seves experiències. Actualment treballa d’actor als programes “Crackòvia” i “Polònia” (TV3).

El 29, ens visità a l’escola l’Emiliano Valdeolivas, cantautor i professor de Llengua espanyola, amb el qual els alumnes de 2n d’ESO gaudiren de la  poesia cantada de diferents segles.

Al mateix dia 29, ens va venir a veure  l’actriu i cantant  Mone, que  ha treballat al cinema, a la televisió i ha fet  teatre musical. Les seves experiències ajudaren els alumnes de 3r i 4t d’ESO a comprendre que, amb lluita i amb constància, cadascú pot desenvolupar les seves aptituds.

Per acabar i seguint amb la poesia “Abril” de Martí Pol, es adient dir que” Amb pluja, roses i llibres celebrem la festa gran, que ningú en quedi fora, ni els d'ara ni els qui vindran”.

ALUMNES DE L'ESCOLA AURIA ENS VISITEN

El passat 11 d’abril, alumnes de l’escola Auria ens van visitar amb l'objectiu de realitzar activitats conjuntes amb els nostres alumnes de 1er d'ESO. Després de la visita guiada per les nostres instal·lacions, es va representar l'obra de titelles "Matilda". La representació va permetre realitzar jocs i activitats conjuntes. Tots, vàrem aprendre d'aquesta experiència. 

ELS ALUMNES DE 1R CFGS D'EDUCACIÓ INFANTIL TREBALLEN ELS SENTITS!

Abans de marxar de  vacances de Setmana Santa, els alumnes de 1r de CFGS en l’assignatura de Desenvolupament cognitiu i motor van experimentar durant 3 dies el desenvolupament dels 5 sentits que disposem! Prèviament cada parella va elaborar una “Caixa dels sentits” amb activitats i els seu corresponent material de cada un  dels sentits, dirigides a edats de 2 i 3 anys per tal de potenciar l’estimulació sensorial.

Va ser una experiència molt enriquidora, on van poder aprendre diferents maneres de treballar els sentits amb infants, al mateix temps que experimentaven diverses sensacions sensorials!

VISITEM L'AJUNTAMENT

10 abril 2014
VISITEM L'AJUNTAMENT

Els alumnes de 5è de primària, vàrem visitar l’Ajuntament d’Igualada on ens va rebre l’alcalde, sr Marc castells, a la Sala de Plens.

 

Aprofitant la seva presència li vam explicar en que consistien les nostres cooperatives, quins són els productes que estem produint, si ens agradava o no treballar en aquest projecte, ... Finalment, li vam demanar si ens podia signar el permís corresponent per tal de poder instal·lar una paradeta a la plaça de l’Ajuntament el proper dia 24 de maig durant el mercat de cooperatives escolars.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal