Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

INTERCANVI ALEMANYA

28 abril 2015
INTERCANVI ALEMANYA

Des d'Alemanya, els nostres companys de 1r de batxillerat, ens han enviat aquesta imatge, recordant que la seva estada en diferents famílies de la ciutat de Stade està anant d'allò més bé, i que les activitats realitzades són divertides, amenes i engrescadores.

PREMIS NARRACIONS CURTES (PRIMÀRIA)

Dins dels actes de la diada de Sant Jordi, es va fer entrega dels diferents guardons que el jurat, format per mestres de l'escola, havia atorgat a 4 alumnes de cicle superior de primària. Els guardons els va entregar en Xavi Jorba, el nostre sots-director. Mentre entregava els premis, va voler destacar la dificultat en escollir només a 4 premiats, davant la qualitat dels treballs entregats.
Els premis van quedar repartits de la següent manera: en quart lloc, el Pol Domènech de 6è A; en tercer lloc, la Nora Gonzàlez de 5è A; en segon lloc, el Joan Paré de 5è B i el primer premi va ser per a l'Alba Domènech de 6è B.
Des d'aquí els volem fer arribar la nostra admiració i una gran felicitació!!

SETMANA DE LES LLETRES (SECUNDÀRIA)

Del 17 al 24 d'abril, hem celebrat la setmana de les lletres a secundària. Enguany ens han visitat diversos autors: el Marc Martínez, el Jorge Gamero, el Miquel Arguimbau i l'Isaac Morera, que a més a més, va lliurar els premis del VI Concurs de narració breu.

Altres activitats de la setmana han sigut l'intercanvi de llibres del dia 23 d'abril i el monogràfic d'humor gestual que estan realitzant els alumnes de 2n d'ESO.

SORTIDA MONTSERRAT (AMPA)

El passat 26 d’abril, l’AMPA organitzà la primera caminada a Montserrat, en van gaudir 122 persones, entre infants i adults. Es va sortir d’hora d’Igualada i es va fer parada a Can Maçana per esmorzar i unir-se amb el segons grup que feia sortida d’allà. Tot junts, muntanya amunt fins arribar a Sta. Cecília on recolliren a l’últim grup. Es va fer el camí amb boira, sol i núvols, afortunadament sense pluja. L’esmorzar i l’autobús de tornada van ser gentilesa de l’AMPA.

L'AMPA vol agrair a tots els qui han ajudat a fer possible aquesta sortida i espera poder repetir-la l’any vinent.

Aquest diumenge 19 d’abril, ha tingut lloc el cross del Pompeu Fabra, el qual tancava el calendari de cross escolars d’aquest curs 2014/15. Esperem que tothom hagi gaudit de les curses, dels companys i de la família.

Es va premiar als esportistes que han assistit a tots els cross del calendari amb un premi anomenat fidelitat: Pol Rubio, Laia Alonso, Isaac Carmona, Laia Rodríguez, Marc Àguila.

Felicitats a tots!!!

1 2 3 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal