Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
Exàmens oficials de Cambridge a l’ Acadèmia

El passat dissabte 25 de maig els alumnes de l’Acadèmia van realitzar, al nostre centre educatiu, els exàmens de coneixement de llengua anglesa de la Universitat de Cambridge corresponents als nivells de K.E.T. (2n ESO) i P.E.T. (4rt ESO). Val a dir que, amb anterioritat, els alumnes de 6é de Primària ja es varen examinar del nivell de “Movers”.

L’objectiu és obtenir el reconeixement oficial de l’adquisició d’aquest idioma per part d’un òrgan extern reconegut a nivell internacional.

Amb aquesta vocació docent, i  després dels excel·lents resultats obtinguts pels alumnes en anteriors edicions, l’Acadèmia va presentar també estudiants de Batxillerat a l’examen oficial de Cambridge corresponent al nivell de First Certificate in English (FCE)  el passat dissabte dia 18 de maig. Aquest nivell suposa la culminació lògica d’un procés iniciat amb els nivells inferiors (KET i PET) realitzats a 2n i 4rt d’ ESO, respectivament.

 

MOU-TE AMB NOSALTRES…

L’Acadèmia va organitzar la Setmana de l’Esport amb l'objectiu de fer-nos despertar la pràctica de l’activitat física en la nostra vida quotidiana: “Fer esport regularment és un hàbit necessari per mantenir el nostre cos sa”.

El primer dia de la setmana, dilluns 6 de maig, tots els alumnes i alguns pares, mares i professors, vàrem participar en la Tercera Cursa Solidària  “Kilòmetres de Solidaritat”. La comissió Unesco de l’escola, va aconseguir que el nostre esforç físic es materialitzés en aportacions econòmiques que van ser destinades a un projecte de la fundació “Save the Children” a Nigèria.    

Durant la resta de la setmana es van portar a terme diferents activitats, igual d'estimulants, totes al voltant de l’activitat física: sortida al parc del Xipreret per jugar a esports i activitats de pilota, una gimcana per diferents espais de l’escola i els seus voltants, relacionada amb les olimpíades i una jornada sobre rodes, en la qual vam poder portar el nostre patinet o bicicleta i gaudir d’unes voltes pel pati de l’escola.

Com a cloenda,  els alumnes de Parvulari i 1r de C. Inicial d’Educació Primària, van anar com altres anys d’excursió a la platja de Vilanova i la Geltrú on van passar un dia a l’aire lliure d’allò més divertit.

Va ser una setmana molt activa fent esport i gaudint amb els companys d’activitats en equip.

JORNADES INTERPROFESSIONALS A L'ACADÈMIA

"Un gran experiència gràcies a l'aportació de diferents professionals que gaudeixen de la seva feina."

Aquesta ha estat una de les definicions que ens han aportat els alumnes després d'una setmana intensa de Jornades Inteprofessionals. I és que anualment els alumnes de 2n CFGS d'Educació Infantil de l'Acadèmia participen durant una setmana en diferents tallers i xerrades que procuren aprofundir en diferents temes tractats durant els dos anys, a través de professionals experts en l'àmbit.

Aquesta activitat la realitzem any rere any perquè considerem que és enriquidor pels alumnes nodrir-se d'altres experiències significatives fora de les assignatures. Enguany les Jornades han gaudit d'aspectes molt diferents: des de massatge infantil, passant per música per a infants,  xerrada d'alimentació, taller de contes, xerrada sobre límits, taller d'anglès, taller de fang, risoteràpia,... entre d’altres, tot un sortit d’activitats divertides i esperem que profitoses pel futur dels nostres estudiants.

La valoració general ha sigut molt bona, i esperem que l’any vinent vagi igual de bé o millor.

Recordeu que per seguir les nostres activitats ens podeu veure a través del nostre bloc: eduinfantil.wordpress.com

BLANCA MÁRQUEZ, AINHOA RAMÍREZ I LAIA RODRÍGUEZ, GUANYADORES DEL CONCURS DE DIBUIX

El passat dissabte 11 de maig, l'alcade d'Igualada, va donar els premis del concurs comarcal de dibuix cultural sobre l’esport escolar en la categoria prebenjamí. Les guanyadores han estat tres alumnes de la nostra escola: 1ª Blanca Marquez, 2ª Ainhoa Ramírez i 3ª Laia Rodríguez. Enhorabona pel premi i si les veieu per l'escola, feliciteu-les que s'ho mereixen.

Els alumnes de 2n de primària anem al teatre

Avui, els nens i les nenes de 2n de primària han assistit a l’obra de teatre “Little Red” al teatre Aurora. Es tracta d’una obra en anglès en la qual els infants prenen part activa ja que alguns han de sortir a fer algun petit paper a l’escenari. “Little Red” és una adaptació de l’obra La Caputxeta vermella, però als alumnes els ha agradat molt perquè durant l’obra han passat tot de coses diferents del conte tradicional. Esperem tornar-hi l’any que ve!

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal