Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

FEM TITELLES A 1r CFGS

31 maig 2015
FEM TITELLES A 1r CFGS
Aquesta setmana els alumnes de 1r de CFGS d'Educació Infantil hem tingut una setmana plena d'activitats. Una de les activitats que hem portat ha terme ha estat la presentació d'una titella. La tècnica que hem utilitzat per fer-la ha estat el paper maché, una tècnica molt senzilla però que requereix moooolta paciència! Els alumnes ja fa un mes van pensar quina titella volien fer, i després de fer-ne un esbós, la van anar elaborant amb molta cura.

Un cop feta, els alumnes l'han presentada acompanyada d'una cançó. Alguns van passar un mica de vergonya, però després de tot un any de presentacions els alumnes han demostrat les seves habilitats expressives!

Aquí us deixem amb algunes d'elles. Per veure'n més podeu anar al nostre bloc: eduinfantil.wordpress.com

CONCURS DE DIBUIX DELS CONSELLS ESPORTIUS

Els alumnes de primària han participat en el concurs de dibuix relacionat amb l’esport que organitzaven els Consells Esportius. S'havia d'elaborar un dibuix o una mascota relacionats amb l’esport escolar. Els guanyadors de l’escola van ser:

- Mascota (benjamí): Iratze Elvira de 4t (tercera) i Raúl Ordóñez de 4t (cinquè).

- Dibuix (benjamí): Jana Prat de 4t (cinquena).

- Mascota (prebenjamí): Mar López de 2n (primera), Jana Capdevila de 1r (segona), Mireia Gallego de 2n (quarta) i Giselle Martí de 1r (cinquena).

- Dibuix (prebenjamí): Alba Sanchís de 2n (cinquena).

Tots van rebre una medalla i un diploma.

Enhorabona a tots!

CLOENDA TEMPORADA EQUIPS

Arribant a finals de curs, els diferents equips de l’escola (iniciació P5, futbol sala P5, iniciació esportiva 1r i 2n i futbol sala aleví)  finalitzen els seus campionats comarcals i trobades de la temporada. Els equips han gaudit de la temporada, compartint l’esport amb els seus companys, els amics i les seves famílies, que són els primers en animar-los en cada partit que fan, valorant el treball i felicitant-los pel seu esforç.

Així, es tanquen les portes dels equips per aquesta temporada però… l’any vinent es tornaran a obrir!

XERRADA ORGANITZADA PER L'AMPA

La setmana passada l'AMPA va organitzar una xerrada a l'escola, oberta a les famílies,  per tal de conscienciar de l'ús d'internet que fan els nostres fills. La xerrada va anar a càrrec dels mossos d’esquadra.

Va ser una xerrada molt interessant, ja que, l’objectiu era orientar als pares i adonar-se del perill que poden tenir les xarxes socials. Internet és molt útil però cal anar amb compte.

XERRADA ALBERT ROSSELL

26 maig 2015
XERRADA ALBERT ROSSELL

El dijous, 21 de maig de 2015, el senyor Alber Rossell, pare de l'Ester de 3r A va fer una xerrada sobre el periodisme als alumnes de tercer A i B de Primària per tal d'explicar el funcionament d'un diari, la feina d'un peridista i com es fa una notícia.

Els alumnes van poder tenir a les mans diferents models de diaris i fer tot tipus de preguntes. Va ser molt interessant i la pluja de preguntes que li van fer mostra l'interès dels alumnes.
1 2 3 4 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal