Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

LITTLE RED

31 maig 2016
LITTLE RED

El passat dia 26 de maig els alumnes de 2n de Primària A i B van anar al teatre de l'Aurora a veure una obra en anglès: Little Red.

Aquesta no era la història de la caputxeta que coneixíem! Aquest cop el dolent no era el llop, sinó la caputxeta! Ens ho vam passar d'allò més bé cantant i participant a l'obra i sobretot, ajudant a la caputxeta a no ser tan trapella.

 

Ja estem esperant la propera!

ALUMNES DÈ 6è DE L’ACADÈMIA D’EXCURSIÓ A LA FOU

El passat divendres, dia 21 de maig, els i les alumnes de sisè vam poder gaudir d’una bonica sortida a la Fou de Sant Martí de Tous. Plegats, vam delectar-nos  observant un bonic paisatge primaveral  fins a arribar al Toll Gran. A més, vam tenir l’oportunitat de visitar el poble i passar una agradable estona jugant a diferents jocs. Ens ho vam passar d’allò més bé!

 

FESTA DE LA BICICLETA

31 maig 2016
FESTA DE LA BICICLETA

Us volem informar que el diumenge 5 de juny celebrem la tradicional Festa de la Bicicleta de la ciutat d'Igualada. Com les últimes edicions, la Festa de la Bici s’organitza amb la suma d’esforços dels diferents centres educatius d’Igualada, inclòs el nostre.  Per això us demanem ajuda: necessitem voluntaris per estar al punt de sortida o arribada. Tothom qui vulgui ajudar que ens ho faci saber abans del dimecres 1 de juny al correu:  ampaacademiaigualada@gmail.com

A la llista de centres educatius s’hi afegeixen diverses associacions, comerços i empreses de la ciutat, tot seguint la batuta del Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia.

A les 11 del matí es donarà el tret de sortida a la bicicletada des de l’Avinguda Barcelona, cantonada amb Carretera de Manresa; i acabarà al centre de la ciutat, a la Plaça de Cal Font. Un recorregut suau per la ciutat que anima a participar a petits i grans.

Les inscripcions es podran fer el mateix dia a partir de les 10 a la zona de sortida.

Tingueu en compte el concurs al casc més original. No ho dubtis i decora el teu casc de bici. 

IMPORTANT:

- Tots els alumnes han de portar el xandall de l'escola complet

- Els pares i les mares que tinguin la samarreta d'AMPA, que no s’oblidin de posar-se-la

- Obligatori l'ús del casc, tant adults com infants; si no, no se'l deixarà participar de l'activitat

El punt de trobada serà a partir de les 10h al pati de l'escola. Allí ens reunirem, farem la fotografia de grup i anirem tots junts cap al punt de sortida (aprox a les 10.30h).

Si alguns pares i/o mares encara no disposeu de la samarreta de l'AMPA... aquesta és una bona oportunitat per participar i aconseguir-la. Veniu a l'escola d'hora per aconseguir la vostra!

Adjunt podeu veure el cartell de la festa.

Us esperem a tots!!!

ELS ALUMNES DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ACADÈMIA AL CONCERT SONAESCOLA

El passat dijous 26 de maig, les diferents bandes de vent dels alumnes de 6è curs d'Educació Primària van actuar amb èxit al teatre de l'Ateneu Igualadí en el concert de cloenda del projecte SonaEscola.

 

L’objectiu d’aquest projecte és aproximar l’alumnat participant a la pràctica i a l’experimentació musical a través de la creació de grups instrumentals, petites bandes musicals en el cas de la nostra escola. En aquest també hi participen els alumnes de 5è d’Educació Primària.

 

El desenvolupament d’aquest projecte ens ha permès rebre la col·laboració, setmanal durant tot el curs, de dos professors de l’Escola de Música d’Igualada: els alumnes han pogut treballar (30 minuts setmanals dins de l’horari lectiu de l’àrea de música) la pràctica instrumental d’un instrument de vent que van escollir a l'inici del curs escolar entre el  saxòfon, el clarinet, el trombó i la trompeta (aquests són de l'escola i els alumnes, per qüestions d'higiene, tan sols han d'aportar la seva pròpia embocadura – boquilla).

 

El resultat final ha estat la creació d'un total de 8 petites bandes musicals. Les de 6è van mostrar el treball realitzat al llarg del curs en el concert de l'Ateneu i les de 5è ho faran el proper divendres 3 de juny en una classe oberta a famílies i alumnes.

 

Aquesta i altres iniciatives musicals que desenvolupem al llarg del curs,  remarquen l'objectiu de l'Acadèmia en desenvolupar i promoure la cultura musical dins de la nostra escola i millorar el coneixement musical i cultural  dels nostres alumnes.

 

BESTIÀRIUM

31 maig 2016

El passat 26 de maig, els alumnes de sisè vam rebre la visita del conegut escriptor Francesc Miralles. La visita va ser molt profitosa perquè vam tenir l’oportunitat de preguntar-li tot allò que ens havia encuriosit de la seva obra literària, Bestiàrium, i de la seva pròpia vida. Tant a nivell personal com professional. Ens vam agradar molt aquesta activitat ja que vam poder conèixer a un Francesc Miralles molt proper. Ah! I a més, ens va signar els llibres! Moltes gràcies Francesc!

1 2 3 4 5 6 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal