Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

Ja tenim els resultats dels exàmens de coneixement de llengua anglesa de la Universitat de Cambridge corresponents als nivells de Movers (6è EP), K.E.T. (2n ESO) i P.E.T. (4t ESO) que durant el mesos d’abril i de maig els alumnes de l’Acadèmia Igualada van realitzar al nostre centre educatiu. Tots els alumnes han aprovat.

Des de l’Acadèmia volem expressar la nostra més sincera felicitació als alumnes de 2n de Batxillerat que van realitzar les Proves d’Accés a la Universitat, per haver-les superades. Els nostres alumnes demostren una vegada més el seu bon nivell de preparació. Enhorabona!

HEM ANAT DE COLÒNIES I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ !

Els alumnes de P-4 I P-5 de la nostra escola van anar a gaudir de la natura a la casa de colònies de Can Bajona  els dies 18,19 i 20 de Juny. Els més petits de P-3 es van incorporar el segon dia de l’estada per compartir amb els seus companys de parvulari les activitats a l’aire lliure que tant els agrada i que són motiu de rialles i aventures.

Els nostres alumnes, no només van córrer i saltar pel camp de futbol i de bàsquet sinó que també van fer una llarga caminada per una zona d’obaga on podien  observar i adonar-se d’alguns trets diferencials de l’entorn, tot seguint les pistes d’una imaginària història del Drac Viriviri.

Una altra activitat que s’enduen els nens i nenes en el seu record és el conreu de l’hort i el contacte directe amb els animals de la granja com són les gallines i els conills als que tocaven i donaven de menjar o bé els porcs i la vaca Barbie o el poni Johnny al que treien de passeig.

També van fer un taller d’elaboració de pa on van participar activament en el procés de transformació de primeres matèries en un producte final.

I al vespre, l’emoció de la foscor que es trenca per la llum de la llanterna i el joc de nit ens fa anar a dormir sense enyorança i donant el dia per acabat.

ANAR DE  COLÒNIES ÉS DIVERTIT i ENS AJUDA A CRÉIXER!

FESTA GRADUACIÓ P5

22 juny 2012
FESTA GRADUACIÓ P5

Ja estem a punt d’acabar el curs, i això vol dir que després de tres anys fantàstics, acabem l’etapa d’infantil i passarem a ser un xic més grans; ja farem 1er de primària.

Les mestres ens han preparat una sorpresa. El divendres a la tarda, els mestres i les nostres famílies, ens han organitzat una gran festa al gimnàs: la Festa de Graduació.

Quins nervis!. Hem entrat impressionats. Al fons de la sala hi havia una tarima molt gran. Algú ens ha dit que després hauríem de pujar. Quina vergonya, tot solet davant de tanta gent. Ens hem assegut a la primera filera de cadires, com les persones més importants; segur que ho érem, ja que els pares no han deixat en cap moment de fer-nos fotografies. Al cap d’una estona el nostre director ens ha dirigit unes paraules, i ens hem vist a la pantalla gegant, quan teníem tres, quatre i cinc anys. Aquestes imatges ens han fet molt riure. Com ha passat el temps. Alguna mestre ens deia:”Com us heu fet tan grans?”.

La festa ha continuat. Han dit el nostre nom i hem pujat, acompanyats pel pare o la mare (quina sort, no anava solet) a buscar l’orla, el regal de l’AMPA i el birret que semblava de pel·lícula. Quina imatge més maca. He vist pares plorant d’emoció. Quan hem estat tots a la tarima,  ha arribat l’hora de tirar els birrets a l’aire. Què divertit! Ho volíem repetir més d’una vegada.

Després, per acabar la festa, ens han convidat a un refrigeri.

Va ser un dia molt emocionant!!!!!!!!!!

FESTA DE GRADUACIÓ DE 6È DE PRIMÀRIA

El passat dilluns a la tarda vàrem celebrar la Festa de Graduació de 6è de primària. Va ser breu però intens, un moment molt especial acompanyats pels nostres companys dels cursos inferiors de primària, pels nostres mestres i com no, pel nostre entorn familiar: pares, germans, avis, oncles i amics.

Hem superat l’etapa de primària, i el curs vinent anirem a E.S.O., per això ho hem celebrat. Ja hem fet una etapa més; aviat haurem de treballar molt més, però això, serà el curs vinent. Ara tocava celebrar la nostra graduació. Davant de tothom els nostres mestres ens han posat un birret com els de la Universitat, ens han entregat un diploma, una orla molt divertida i una motxilla (detall de la nostra AMPA) per poder fer el nostre viatge de fi de curs.

Finalment hi va haver un petit refrigeri on tots hi vàrem estar convidats.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal