Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ELS DE 6È ENS HEM GRADUAT

Una any més, en acabar el curs i abans de fer el Viatge de Fi de Curs, tingué lloc la Festa de Graduació dels alumnes que acabaven l’etapa de Primària.

Tots estaven molt il·lusionats amb la celebració de la festa, sobretot pel que representava, ja que la Graduació suposa cloure una etapa i esperar l’inici de la següent.

Quan fou l’hora i tots els familiars estaven asseguts al gimnàs de l’escola, van fer la seva entrada els alumnes que es graduaven, mentre sonava l’himne típic per aquest acte: Gaudeamus Igitur.

Després tingueren lloc els diversos parlaments, per part del Director de l’escola, i dels mestres. A continuació, el mestre de música, Xavi Piñol, va interpretar unes peces musicals amb el saxo, que van resultar ser molt emotives per a tots. I així, arribà el moment de la imposició de birrets i lliurement d’orles, diplomes i regals als alumnes que es graduaven. Per acabar aquesta part de l’acte hi hagué el moment de fer la foto de grup i llençar, enlaire, els birrets.

Per acabar, tots els pares i familiars, conjuntament amb mestres i alumnes, van poder participar d’un refrigeri al pati de l’escola.

GRADUACIÓ DE LA 15A PROMOCIÓ D'EDUCADORS INFANTILS
Un any més, els alumnes de 2n de CFGS han fet la seva graduació per tal de celebrar la fi dels seus estudis i el pas per l’Acadèmia.

El divendres 21 va ser un dia molt especial i molt esperat. A 2/4 de 9 del vespre entraven per la porta tot un seguici de 50 alumnes acompanyats d’una cançó molt pròpia pel moment, el gaudeamus igitur. Tots ells arreglats i vestits de gala per a una ocasió irrepetible, la seva graduació.

Va ser un acte molt especial, on vam estar acompanyats del director de l’escola Antoni Jorba i la regidora de l’Ajuntament d'Igualada, Anna Bacardit com a padrina de la 15a promoció d’Educadors Infantils. Les presentadores van ser dues alumnes del propi mòdul, les quals van anar conduint l’acte. També van tenir el seu moment l’Ester Jorba, coordinadora de CFGS, i les tutores de 1r Diana Fawaz i Mònica Romero que van dedicar unes paraules als seus alumnes.

Durant la graduació hi ha va haver moments tan emocionants com la participació de l’alumnat de 2n i el vídeo, un reportatge gràfic ple de records del seu pas per l’escola i un videoclip creat per l’ocasió.

L’acte es va acabar amb el lliurament de diplomes a cadascun dels graduats, i tot seguit la corresponent foto de fi de festa i el llançament de birrets al més pur estil americà.

Per acabar la cerimònia, alumnes, familiars i acompanyants van poder gaudir d’un esperat refrigeri, que va permetre compartir converses entre els assistents, i poder així, fer les últimes fotos, dedicatòries i abraçades als companys d’un viatge molt especial que ha durat dos anys.

Moments com aquest sempre comporten molta feina i s’esvaeixen en un instant, però a tots ens queda el bon gust d’haver passat una experiència fantàstica i haver gaudit de moments molt especials.

Felicitats a tots els alumnes!!!
 
Podeu veure més fotos a: eduinfantil.wordpress.com
FESTA DE GRADUACIÓ DE 2n DE BATXILLERAT

Els alumnes de 2n de Batxillerat van celebrar la seva graduació el passat divendres 14 de juny.

Després de dos anys d’esforç i dedicació envers els estudis, va arribar el moment d’acomiadar-se i els alumnes de 2n de Batxillerat, acompanyats per les respectives famílies, van dir adéu a l’equip docent i direcció en aquesta emotiva celebració.

En un dia tan inoblidable, vam gaudir de la presencia del nostre padrí, el Sr. Josep Maria Soto, que partint de la seva experiència com a metge,  va donar molt bons consells als alumnes.

Com ja es va dir en la graduació, això no és un final, sinó l’inici d’una nova etapa i tots desitgem als alumnes que tinguin MOLTA SORT.

ELS DE P-5 S'HAN GRADUAT

El passat divendres 14 de juny,  es va celebrar la Graduació dels alumnes de P-5.

Va ser un acte cerimoniós i emotiu que ens va fer reviure amb enyorança moments viscuts a l’escola i experiències que ens han fet créixer.

Vam ser partícips de la tendresa dels nostres petits que s’han fet  grans i sobretot, el sentiment de compartir una trobada especial a l’hora de finalitzar l’ etapa d’Educació Infantil i obrir les portes a l’etapa d’Educació Primària.

Segur que TOTS ho recordarem amb molta estima i il·lusió!!

MUSICALS

12 juny 2013
MUSICALS

Els alumnes de 1r de CFGS d’Educació Infantil de l’Acadèmia ja han acabat el curs. Però, després de passar tot l'any fent classes, exposicions, contes, jocs, sortides... el final de curs havia d'acabar d'una forma diferent i espectacular! Així, que a través de l'assignatura d'Expressió i Comunicació, es va preparar una activitat d'expressió gestual, on l’alumne aprengués a comunicar-se amb tot el cos. Per tal de fer-ho, els alumnes van crear un Musical per grups. Van sortir musicals ben diferents, però igual de vistosos i treballats.

Per l'escenari van desfilar Mamma Mia, Grease, Fama, Queen i Mouline Rouge. Els alumnes no només van crear coreografies, sinó també es van encarregar de caracteritzar els seus personatges, a través del vestuari, el maquillatge i els pentinats. El públic va gaudir d'una bona estona, i fins i tot, alguns d'ells, es van quedar amb les ganes de ballar!

Els professors estem molt contents i esperem que l'any vinent es puguin seguir fent els musicals. Doncs ja ho diu la frase: 'l'espectacle ha de continuar!'

Ens podeu seguir al nostre bloc: eduinfantil.wordpress.com

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal