Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
DONATIU A SAVE THE CHILDREN

Els alumnes de 5è A de l’Acadèmia  després de vendre els seus productes artesanals a la Fira d’Emprenedoria, vam decidir per unanimitat fer un donatiu del 10 % de la recaptació assolida a la Fira a l’associació SAVE THE CHILDREN. Amb la resta dels diners recaptats, per celebrar l’èxit de la nostra emprenedoria, anàrem d’excursió al Parc del Tibidabo on ens ho vam passar molt bé.

DESPERTANT SOMRIURES....

Despertant somriures ...

Els alumnes de Cicle Inicial d'Educació Primària de l'Acadèmia  hem visitat la gent gran del “Centre de Dia l’Estada” on hem cantat les cançons i hem ballat les danses treballades al llarg d’aquest curs a l’aula de música.

Amb les melodies tradicionals de “El Ball de la Civada”, “Baixant de la Font del Gat”, “La Masovera” entre altres hem fet despertar molts somriures a la gent que hem visitat. Fins i tot, també hem vist alguna llàgrima d’alegria i emoció. 

La nostra escola forma part de la Xarxa d’Escoles Associades de l’UNESCO. A través d’aquesta xarxa, des de l’Acadèmia realitzem activitats de caràcter humanitari per apropar els nostres alumnes a realitats i aspectes socials de la vida real sovint llunyanes a l’àmbit escolar.

Despertar somriures ... una bella experiència que de ben segur repetirem l’any vinent!

ELS ALUMNES DE 5è HEM ANAT AL PARC ACTIU DE NAVARCLES

Els alumnes de 5è B avui hem anat al Parc Actiu de Navarcles.
Aquesta sortida ha estat possible gràcies als diners recaptats en el projecte d'emprenedoria.
Ha estat un dia emocionant, ple de novetats i d'activitats molt divertides!
Des d'aquí us volem donar les gràcies a tots els que ens heu ajudat d'una manera o altre. Esperem que les futures generacions d'alumnes que arribin a 5è puguin gaudir-ne igual que nosaltres. Gràcies a tots!!

ELS PETITS DE P-5 ENS HEM GRADUAT

El passat divendres 6 de juny, es va celebrar la Graduació dels alumnes de P-5.

Va ser un acte emotiu que ens va fer reviure amb enyorança moments viscuts a l’escola i experiències que ens han fet créixer. Una trobada especial que ens obra les portes a una nova etapa. Deixem l'etapa infantil i a partir de setembre iniciem la Primària.

Segur que TOTS ho recordarem amb molta estima i il·lusió!!

EXPOSICIÓ 'IDENTITATS. BANDERES, PENONS I ALTRES SÍMBOLS IGUALADINS

El dijous, 12 de juny, a les 20h, el Museu de la Pell acollirà la inauguració de l’exposició Identitats. Banderes, penons i altres símbols igualadins, que reuneix més de vint estendards d’Igualada i de diverses agrupacions històriques o en actiu.

Entre els molts exemplars que ha pogut reunir el Museu destaquen el Penó de la Ciutat, que data dels anys ‘30 del segle passat, o la també simbòlica bandera del Sant Crist i les bandes dels jocs florals commemoratius del primer centenari de la batalla del Bruc. No hi manquen banderes cinquantenàries com la de l’Acadèmia Igualada

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal