Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
SORTIDA ILLA FANTASIA (5è B)

Els alumnes de 5è B van anar a Illa Fantasia l'onze de juny.
Aquesta sortida ha estat la culminació del projecte d'emprenedoria que han dut a terme durant tot l'any. Després d'elaborar productes i vendre'ls en el mercat, han recollit prous diner per poder pagar-se l'entrada i l'autocar per arribar-hi.
Ha estat un dia genial. Hem gaudit d'un bon dia de sol, molta aigua i una bona cinvivència entre els companys de la classe.
Gràcies a tots els que vau venir al mercat i ens heu ajudat a fer-ho possible!!

FESTA DE LA BICICLETA

9 juny 2015
FESTA DE LA BICICLETA

El diumenge 7 de juny, es celebrà la Festa de la Bicicleta, organitzada per l’Ajuntament i els centres educatius d’Igualada, la darrera activitat esportiva escolar del curs. Vam sortir a fer una passejada en bicicleta pels carrers d’Igualada, els nens de blanc i els adults de blau. Va ser tot un èxit.

Gràcies famílies per animar-vos a compartir aquestes estones!

ÚLTIMA TROBADA P5

9 juny 2015
ÚLTIMA TROBADA P5

El dissabte 6 de juny, els nostre petits esportistes de l’equip de futbol sala de P5 van tenir la seva última trobada. Al llarg del curs han anat realitzant algunes trobades i tot i anar millorant sempre perdíem. En aquesta ocasió, van tenir-ho tot a favor, van jugar molt bé i van guanyar!

Així doncs, acaben la temporada ben contents, tant els esportistes com els pares.

FI DE TEMPORADA

9 juny 2015
FI DE TEMPORADA

Aquest passat dissabte el nostre equip de futbol sala aleví va disputar una trobada amistosa amb el Garcia Lorca. Va ser un partit molt ajustat i ben lluitat. A la segona part el Garcia Lorca es posava per davant amb un gol, sort que el nostre equip no va deixar passar l’ocasió i de seguida van empatar. A pocs minuts del final, marcaren un gol més, el partit va acabar 1-2 a favor nostre.

Els nostre jugadors acaben amb bon gust de boca i ben animats pel curs vinent. I tu t’animes a ser de l’equip?

GIMNASTRADA D’IGUALADA

El dissabte 6 de juny, les nostres ballarines i ballarins de l’activitat extraescolar de dansa van assistir a la Gimnastrada d’Igualada, és una exhibició on cada centre i club porta a terme els seus balls. Nosaltres com a escola vam participar-hi amb dos grups: el d’educació infantil amb 13 alumnes i el de primària amb 10 alumnes. Totes anaven molt mudats i van deixar els nervis per actuar davant de molt públic. Per molts d’ells era la primera vegada i van fer unes actuacions fantàstiques de les quals en van poder gaudir els pares i mares.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal