Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

TALLER D'ESTAMPACIÓ

16 juny 2016
TALLER D'ESTAMPACIÓ

Els alumnes de primària hem anat tres dies de colònies. Per poder-nos distingir d'altres grups hem realitzat al llarg de la setmana passada un taller d'estampació de samarretes per lluir ben contents les nostres petites obres d'art. Que us semblen?

CALA GIVEROLA

16 juny 2016
CALA GIVEROLA

Els de 3er d'ESO estem a la Cala Giverola. Mar i muntanya per a la realització del nostre crèdit de síntesi. Esperem que el temps ens acompanyi.

VIATGE FI DE CURS

16 juny 2016
VIATGE FI DE CURS

Menorca ha estat escollida la illa per passar el nostre viatge de fi de curs. Els alumnes de 4rt hem acabat la nostra etapa de l'ESO i ens mereixem un bon descans. Això sí, els profes ens fan treballar de valenrt per acabar el crèdit de síntesi.

LLÍVIA I ELS ALUMNES DE 2n d'ESO

Nosaltres els de 2n d'ESO estem realitzant el nostre crèdit de síntesi a la població de Llívia, al costat de Puigcerdà i en ple Pirineus.

CRÈDIT DE SÍNTESI A CALAFELL

Un grup d'alumnes de 1er d'ESO estem realitzant el nostre crèdit de síntesi a la població costera de Calafell. Les activitats diàries i el contacte amb la natura marítima ens permeten fer un bon crèdit.  

1 2 3 4 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal