Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

Jocs d'aigua a P-1 i P-2

20 juliol 2012
Jocs d'aigua a P-1 i P-2

Quan arriba el bon temps i pugen les temperatures, a les classes dels cuiners, dels pintors, dels músics i, dels astronautes, tenim la solució per evitar aquesta calor: fem jocs d’aigua.

D’una manera divertida i refrescant evitem passar tanta calor com la del mes de juliol. Només ens calen recipients grans plens d’aigua, utensilis diversos per jugar i posar-nos el banyador. Fem servir ninots de plàstic, regadores, pots de diferents mides, i molta imaginació. Juguem a tirar-nos l’aigua, a esquitxar a les nostres educadores i entre nosaltres, a banyar les nines,....

Amb el joc ens oblidem de la calor de l’estiu i ens ho passem pipa.

El que plantem avui, ho collirem...

Diu el conte de “La princesa Isabel·la”, que aquesta s’avorria molt d’estar tan protegida  i de tenir-ho tot a punt. Un dia, va tirar la corona per la finestra i el rei  la va enviar a la cuina i a la cort dels porcs, pensant que això la faria entrar en raó. Però, va resultar que allà, la princesa va descobrir tot un món d’experiències i aprenentatges que la van fer realment feliç.

A la nostra Llar d’infants, volem ser com aquella cuina on tots els nostres prínceps i princeses, oferint-los  reptes, experiències i vivències els ajudem a créixer en l’àmbit emocional, intel·lectual i social. Per això, els nens de M-1 la passada setmana es van  embarcar en una nova aventura: sortir a l’hort de la nostra escola a plantar carbasses.

Es tracta d’una experiència que ens farà valorar la terra i l’aigua, ens omplirà de paciència esperant que creixin les llavors i ens obrirà la curiositat observant el desenvolupament de la planta. Esperem que a la tardor quan ja siguem a M-2 puguem collir unes bones carbasses amb les que poder continuar experimentant i despertant els sentits.

GRADUACIÓ 2n BATXILLERAT

El passat dilluns 25 de juny va tenir lloc la Festa de Graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat. Després de dos anys de treball i dedicació constant, vàrem acomiadar els nostres alumnes que iniciaran el seu camí cap a estudis superiors.

Enguany, el padrí d’aquesta promoció va ser el Sr. Arturo Ramírez, representant del Consell de Directors d’Escola de Catalunya, que va dedicar unes paraules per encoratjar l’alumnat.  En la Graduació hi va haver altres moments emotius com per exemple, les peces musicals interpretades per la soprano Maria Jesús Martínez de Arenzana, els parlaments del Director i el professorat, així com les  sinceres paraules que l’alumnat va dedicar als seus formadors.

Per acabar, l’escola va oferir un petit refrigeri  a tots els presents.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal