Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
L'Acadèmia estrena uniforme escolar

Els alumnes de primària i secundària són els protagonistes. Enguany estrenen uniforme escolar. Des de la direcció del centre, amb el suport de les famílies, hem apostat per introduir pausadament la indumentària escolar entre els nostres alumnes. Precisament la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, és qui ha demanat a les escoles que reflexionin sobre la possibilitat d'establir una vestimenta més igualitària entre els alumnes.

La il·lusió del primer dia va anar acompanyada per l’alegria d’estrenar amb tots els companys la nova vestimenta escolar. Des del centre recordem que som la primera escola concertada de la ciutat que obre la porta a l’uniforme escolar amb la idea d’estalviar temps i diners a les famílies.

Formació Online a l'Acadèmia

L’Acadèmia, en la seva voluntat de millorar i fer accessible els estudis de Formacio Professional a tothom, ha creat juntament amb altres centres de Catalunya la UNIÓ DE CENTRES OBERTS DE CATALUNYA (UCOC.es). Una associació de Centres Oficials de CFGM i CFGS que s’han unit per poder oferir els seus títols oficials en la modalitat online.

Els centres que formem part de la UCOC.es, estem avalats per una llarga experiència en la formació reglada presencial i estem autoritzats per la Generalitat de Catalunya per a ensenyar la formació professional a distància amb capacitat d’impartir i examinar als nostres alumnes per a la consecució del Títol Oficial de Cicles Formatius que decideixin realitzar.

El nostre gran repte i també objectiu, és arribar a estudiants de tot l’Estat espanyol, els quals, per horaris de treball o per circumstàncies familiars els hi és impossible ser presents a l’aula. L’eliminació de les barreres físiques i temporals per mitjà dels cursos per via online dels Títols Oficials de Formació Professional de Grau Mig o Grau Superior suposa obrir el camí d’una nova formació, a través d’una metodologia a distància.

Per començar la nostra oferta és la següent: CFGS d’Administració i Finances (LOE), CFGS de Desenvolupament d’aplicacions web (LOE), CFGS d’Educació Infantil (LOE), CFGS de Gestió Comercial i Marketing (LOGSE).

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal