Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

CROS DE CAN MAS DE PIERA

31 octubre 2014
CROS DE CAN MAS DE PIERA

 

El passat diumenge començà la temporada de curses de cros escolar 2014-15. L'indret va ser la zona de Can Mas (Piera), corresponent al XVI Cros E.A. Apiària. Van participar: 7é Nil Alonso, 23é Marc Camarero,  1ª Marcel·la Solé, 2ª Júlia Solé, 7é Unai Trucharte, 8é Marc Àguila, 14ª Laia Rodríguez, 23ª Elsa Alias, 24ª Jana Prat, 8é Pol Rubio, 9é Oscar Puga, 10é Alex Rodríguez, 12é Toni Trucharte, 14é Isaac Carmona, 1ª Laia Alonso, 11ª Eva Camarero, 6é Hugo Alias, 9é Dani Rodríguez, 13é Joel Carmona, 17é Pep Estévez, 3ª Berta Marquez, 7é David Puga i 9ª Núria Àguila. També reconèixer l’esforç dels  pares que corren a la cursa de pares per donar exemple als seus fills.

 

Podeu trobar penjat el calendari de cros a la pestanya d’esports de la pàgina web de l’escola a l’apartat de “Calendaris”.

 Ia TROBADA D'INICIACIÓ ESPORTIVA

 

El passat dissabte, 25 d’octubre, començà el calendari de trobades prebenjamins. El nostre equip va disputar la 1ª Trobada d’iniciació esportiva corresponent a l’handbol.

L'equip, format per alumnes de P5 i 2n, es va enfrontar a l’equip de l’escola Apiària. Per als nens de P5 fou el seu debut i podem estar contents pel joc i les ganes de participació. Van jugar: Biel Bosch, Toni Bonet, Victor Vallès, Cesc Romero, Alex Rodríguez, Oscar Puga, Laia Alonso i Pol Rubio.

Visitem Ràdio Igualada

29 octubre 2014
Visitem Ràdio Igualada

Els alumnes de 6è A i B vam anar a Ràdio Igualada per conèixer com treballen. Vam fer de locutors de ràdio per una estona i ens vam podem presentar a tots els oïents i, fins i tot ens van gravar a tota la classe cantant.

El Jordi ens va fer un recorregut per les diferents sales de gravació, explicant-nos com funcionaven els micròfons i les taules de mescles, com gravaven els programes que després sentiem per antena. Vam poder observar  com és la insonorització dels espais que utilitzen quan estan emeten un programa.  

Finalment vam conèixer l’equip que forma la Ràdio Igualada i vam constatar que són tots molt simpàtics i ens va semblar que s’ho passaven molt bé treballant tot junts.

ALCOHOL I SOCIETAT

29 octubre 2014
ALCOHOL I SOCIETAT

Donada la situació actual dels nostres joves, que semblen iniciar-se cada vegada més aviat en el consum de begudes alcohòliques sense percebre el risc que aquesta actitud comporta, hem rebut la visita de la psicòloga de la “Fundación Alcohol y Sociedad” que ens ha explicat als alumnes de 4rt d'ESO, els motius pels quals els adolescents no hem de beure alcohol i, les conseqüències tant a curt com a llarg termini de l’abús d’alcohol. 

CURSA POPULAR D'IGUALADA

21 octubre 2014
CURSA POPULAR D'IGUALADA

El passat diumenge, 19 d'octubre, tingué lloc la 36ena Cursa Popular d'Igualada. Un anys més, ens hem reunit a la nostra escola per a paticipar plegats alumnes, petits i grans, pares, mares, oncles, avis, mestres... Vàrem poder gaudir d'un bon dia d'esport i amistats. També felicitar a tres alumnes pel seu podi: Aida Calleja, Marcel·la Solé i Júlia Solé.
Moltes gràcies per ser-hi! Junts fem escola

1 2 3 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal