Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
70 ANYS DE LA CREACIÓ DE L'ONU

L’Acadèmia, com escola UNESCO  va celebrar el divendres 23 d´octubre  el 70è aniversari de la fundació de l´ONU. Alumnes de secundària van ser els encarregats de passar per les classes de primària  a explicar què és la institució de l´ONU i quines són les seves funcions principals. Una xerrada breu per entendre millor el funcionament d’aquesta important aliança d’estats. Per completar la diada, els alumnes de primària van realitzar un seguit d’activitats que van ser plasmades en un mural al vestíbul de l’escola. Esperem que us agradi.

ALUMNES DE 2N A I B DE PRIMÀRIA HEM VISITAT TOTCIRC
Alumnes de 2n A i B,

Al llarg dels últims dies, diferents cursos de primària de l’Acadèmia hem visitat les instal·lacions de TOT CIRC. Un circ muntat al bell mig d’un camp a la població anoienca de Copons.

L’objectiu de les diferents sortides ha estat conèixer el funcionament d’un circ i tot el que l’envolta. Després d’arribar i un cop esmorzats, hem participat en un taller de circ, on nosaltres hem estat els protagonistes. Ha estat una experiència fantàstica. Durant aquelles hores, entre altres coses, hem pogut utilitzar estris propis d’un circ com malabars, hem passat per la caravana de maquillatge, o hem acabat sent espectadors de tot un espectacle circense. Han estat unes hores divertides, i un record inoblidable.

XERRADA A CÀRREC DEL DOCTOR SOTO ALS ALUMNES DE PRIMÀRIA

La setmana passada coincidint amb la Jornada Europea de Conscienciació de l'Aturada cardíaca, els alumnes de primària van poder assistir a una interessant xerrada a càrrec del Doctor Soto. La comunicació va ser amena i entenedora, i els alumnes van poder ser conscients de la importància de la prevenció per evitar problemes cardíacs. Des d'aqui, agraïr la col·laboració del Sr. Soto.

PARTICIPANTS A LA CURSA POPULAR D'IGUALADA

Des del centre i en especial des del departament d'esports, volem donar les gràcies a tots i totes, pares i mares, alumnes i amics per la vostra participació a la Cursa Popular d'Igualada.

VISITEM EL MÓN SANT BENET

21 octubre 2015
VISITEM EL MÓN SANT BENET

El passat dijous, els alumnes de 5è de primària de l’Acadèmia, vam anar d’excursió al Món Sant Benet del Bages. Allí vàrem fer dos tallers relacionats amb l’àrea de medi. Primer de tot, vam fer una visita guiada per dins el monestir. Vam veure diferents projeccions i mappings. Vàrem entrar a gairebé totes les estances. Tot plegat ens va permetre aprendre com estava organitzada la societat a l’Edat Mitjana i, com es vivia dins del recinte monàstic.

El segon taller, feia referència als sentits. A través de petites degustacions, vam aprendre que tots els sentits intervenen alhora, és a dir, quan mengem alguna cosa, no tan sols fem servir el gust sinó també la vista, l’olfacte, el tacte i l’oïda. Ens va cridar l’atenció l’existència d’un nou gust que en els darrers anys ha arribat d’Àsia i que es diu humami. Va ser interessant poder experimentar amb ell. Com veieu, no vàrem tenir temps per avorrir-nos.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal