Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
GUANYADORS DEL CONCURS DE CARBASSES DE HALLOWEEN

Ja tenim els 3 guanyadors del concurs de carbasses de Halloween d'aquest any.
El primer premi és per l'Elba March, de 1r A. Ens ha sorprès a tots i totes amb un conte molt original.
El segon premi és per l'Anna Riba, de 1r A. La seva carbassa feta amb reixes i tubs de plàstic ens ha agradat molt.
El tercer premi és per l'Abel Bernaus, de 3r A. Ha fet una carbassa amb una bruixa damunt molt simpàtica.
Felicitats als guanyadors i a tots els participants!
Happy Halloween i molt bona Castanyada!!!

PANELLETS, CASTANYES TORRADES I GALETES PER TOTS SANTS

A l’Atelier de l’Acadèmia (espai pedagògic on es combinen les competències domèstiques, artístiques i de lego robòtica), els nostres alumnes de primària han elaborat els primers panellets i castanyes torrades de Tots Sants i les galetes de Halloween d’enguany.

Amb la proximitat de la festa de Tots Sants, no podien faltar aquests elements propis de la diada. Dirigits per una professional, ens vàrem posar a treballar de valent. Coneguts els ingredients dels diferents productes a elaborar, vàrem preparar la barreja. La tasca ens va permetre barrejar pel cas dels panellets, patata, ametlles, xocolata, coco i pinya; i pel cas de les galetes, farina, llevat i xocolata. Una vegada elaborats i trets del forn, l’olor va impregnar tota la sala, fent-nos despertar unes imparables ganes de tastar-los. Però aquí no acabava la feina. Calia també posar a torrar les castanyes, que els castanyers i castanyeres que ens havien de visitar per la festa de la castanyada, havien de repartir per totes les aules de primària.

Enllestida la feina, ens va quedar la sensació de ser uns bons i genials pastissers.

CONCURS DE CARBASSES

28 octubre 2016
CONCURS DE CARBASSES

Un any més, ha arribat a l’Acadèmia el ja tradicional concurs de carbasses de Halloween. S’han presentat més d’una cinquantena, elaborades per nens de 1er fins a 6è de primària. Ha utilitzat diferents estils, des del típic buidatge de la carbassa i la seva decoració, a la utilització de tot tipus de material reciclable que han transformat en autèntiques carbasses. No cal dir, que la imaginació ha estat un dels elements més destacables entre els nostres petits artistes. Totes elles han estat exposades al vestíbul de l’escola, i n’hi havia de terrorífiques i també de divertides. Podem dir que ha estat tot un èxit!!. 

PARC D'AVENTURES BOSC TANCAT

Després d’unes setmanes de plena activitat docent, els alumnes d’ESO i Batxillerat de l’Acadèmia vàrem gaudir d’activitats d’aventura al llarg de tot un dia. Per fer-ho, res millor que anar al Parc d’Aventures del Bosc Tancat de Cerdanyola del Vallès. Allà ens vam trobar jocs que requerien habilitat, destresa, i com no, aventura. Trobàrem ponts tibetans, tirolines, troncs oscil·lants, ponts de xarxes. En definitiva, tot un dia ple d’emocions i adrenalina.

ELS ALUMNES DE P-4 VISITEM LA LUDOTECA

Durant aquest mes, els nens i nenes de P-4 hem anat a la ludoteca del Centre Cívic. Hem anat caminant per gaudir al màxim de l’activitat. A la ludoteca ens ho hem passat d’allò més bé, jugant als seus espais de psicomotricitat i de jocs simbòlics. Hem descobert jocs nous i hem passat una bona estona jugant en grup i aprenen a relacionar-nos amb els nostres companys i companyes.

1 2 3 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal