Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
 RÀDIO IGUALADA I ELS DE 3ER DE PRIMÀRIA

El passat dilluns 23 de novembre, els alumnes de 3r de Primària A i B van rebre la visita dels  presentadors de Ràdio Igualada. La seva presència estava relacionada amb l´activitat acordada entre l’escola i la ràdio de cara les festes de Nadal. Dies abans, vàrem preparar una sèrie de lectures de poemes, refranys i contes de Nadal. Ara, amb els presentadors de la ràdio, vam llegir, davant del micròfon, aquestes lectures. Vam viure uns moments, unes sensacions plenes de nervis, ja que era una activitat molt diferent. Sens dubte, vàrem gaudir d’aquesta experiència i ens van quedar ganes de repetir-la una propera vegada.
Aquestes lectures es podran escoltar per Ràdio Igualada els dies:
- 1 de desembre de 2015 a les 19:30 h.
- 2 de desembre de 2015 a les 14.00 h.
- Web de Ràdio Igualada

SANTA CECÍLIA

23 novembre 2015
SANTA CECÍLIA

Un any més, i en motiu de la festivitat de Sta. Cecília (patrona dels músics) a l’Acadèmia acabem de celebrar la Setmana de la Música. Enguany la seva temàtica ha estat “els estils musicals” i ens ha permès apropar al pop, a la música electrònica, al hip-hop,  a l’ska i al reggae.

Des dels més petits fins als més grans hem gaudit d’un bon nombre d’interessants activitats musicals. Hem treballat l’hàbit d’escolta tot participant de les audicions amb música en viu interpretada pels alumnes de la mateixa escola.  També ens ha visitat el compositor, Fernando Lagreca, que ens ha fet una introducció a la música electrònica. D’altres hem anat a l’Ateneu a escoltar el concert de la JOSA (Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia). També hem pogut visitar als nostres companys de 6è d’Educació Primària que a través del projecte SonaEscola, estan assajant  amb els seus trombons, trompetes, clarinets i saxòfons tot formant petites bandes de vent. Com a novetat, aquest any hem pogut participar d’un concurs musicals amb l’obsequi de dues entrades dobles a un concert familiar del Palau de la Música pels guanyadors.

Com és tradició la Setmana de la Música ha acabat amb un gran concert, aquest cop amb el duet format per la Berta i l’Adri que ens han fet gaudir d’unes genials adaptacions d’estils musicals diferents de cançons d’artistes actuals com Sia, Janelle Monáe, Daft Punk & Pharrell Williams,John Mayer, Isley Brothers,Tori Kelly entre altres.

El treball musical d’aquesta setmana, la participació en diferents projectes musicals (SonaEscola - Banda, SardaTIC, UDI, ...) l’extraordinari Concert de Nadal i la presència de l’activitat musical a les aules al llarg del curs acadèmic entre altres, mostren l’aposta clara que l’Acadèmia fa envers la Música entesa com a una excepcional eina d’aprenentatge que al mateix temps permet treballar importants valors de la societat actual com el respecte, l’escolta, el treball en grup, la constància i l’esforç.

 

 

 

ALUMNES DE CFGS D'EDUCACIÓ INFANTIL APRENEN A SER FUTURS EDUCADORS

 

Aquest trimestre, els alumnes de CFGS d'Educació Infantil vàrem fer una sortida a l'ermita de Sentfores, de Sant Martí de Tous. L'objectiu era a més a més, de descobrir la natura, aprendre a celebrar qualsevol tipus de festa tradicional amb els nostres futurs alumnes. En aquest cas, vam preparar com fer i ensenyar als futurs infants que tindrem d'aquí a un temps la festa tradicional de la Castanyada. Tots ens vàrem posa a la pell dels educadors i van preparar una multitud d'activitats: cançons, contes, jocs... per fer amb la resta de companys de classe.
Vam gaudir d'un dia de natura que esperem repetir ben aviat

JOCS ESCOLARS

17 novembre 2015
JOCS ESCOLARS

El nostre equip de futbol sala, jugava aquest dissabte a Vilanova del Camí, la seva 4ª jornada contra l'equip del Joan Maragall. La competició els ha portat al primer triomf. Esperem que agafin molts ànims i segueixin treballant per afrontar la resta dels partits.

Han participat: Tommy Morente, Marc Ramírez, Oscar Contreras, Daniel Esteban, Unai Trucharte, Juli Caro i David Vilajoana.

Entrenador: Ferran Foixench

ELS PARES COMPETIM

17 novembre 2015
ELS PARES COMPETIM

El passat diumenge, un grup de pares va participar en el Campionat de Cros del Jocs Escolars de l'Anoia. La cita va ser al Joan Maragall. La competició va ser dura però divertida. Veieu-nos que contents estem, guanyem o no. Aviat farem un nou cros; apunteu-vos, perquè quan més siguem, més divertit ens ho passarem.

1 2 3 4 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal