Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

SANTA CECÍLIA

29 novembre 2016
SANTA CECÍLIA

Un any més, i en motiu de la festivitat de Sta. Cecília (patrona dels músics) a l’Acadèmia acabem de celebrar la Setmana de la Música.

Al llarg de la setmana, des dels més petits fins als més grans hem gaudit d’un bon nombre d’interessants activitats musicals. Hem treballat l’hàbit d’escolta tot participant de les audicions amb música en viu interpretada pels alumnes de la mateixa escola.  D’altres hem anat a l’Ateneu a escoltar el concert de la JOSA (Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia). Els més petits de tots, disfressats de ratolins, han gaudit del conte musical “El flautista de Hamelín”, protagonitzat per la Carla Peña (mestre d’Educació Infantil), i de les audicions musicals d’en Xavi Piñol (l’especialista musical de l’etapa d’Educació Primària). 

Com és tradició la Setmana de la Música ha acabat amb un gran concert, aquest cop amb el grup "Little Jazz".

El treball musical d’aquesta setmana, la participació en diferents projectes musicals (SonaEscola - Banda, SardaTIC, UDI, ...) l’extraordinari Concert de Nadal i la presència de l’activitat musical a les aules al llarg del curs acadèmic entre altres, mostren l’aposta clara que l’Acadèmia fa envers la Música entesa com a una excepcional eina d’aprenentatge que al mateix temps permet treballar importants valors de la societat actual com el respecte, l’escolta, el treball en grup, la constància i l’esforç.

Els contes musicals

25 novembre 2016
Els contes musicals

Aquest dimarts vam gaudir d'un conte musical realitzat per la Carla Peña; tots els nens d infantil van convertir-se en ratolins i van ballar amb la música de la flauta travessera.

ERASMUS + A L'ACADÈMIA

25 novembre 2016
ERASMUS + A L'ACADÈMIA

La setmana passada es va realitzar a Immingham, Anglaterra, la primera trobada de mestres del projecte ERASMUS +, que realitzaran els alumnes de Primària de la nostra escola durant aquest curs i el següent.  

Mestres de la nostra escola i de la resta de països participants van estar presents a l’escola de Primària “Coombs Briggs”, situada molt a prop de la costa est d’Anglaterra. 

Durant aquest viatge, es van programar algunes de les activitats que es duran a terme durant els propers dos anys, entre elles, els viatges que els alumnes realitzaran a alguns dels països participants. El proper viatge, que es farà amb alumnes de 6è de Primària, es realitzarà el mes de febrer a Grècia.

PREPARA'T JOVE

20 novembre 2016
PREPARA'T JOVE

Aquest mes els alumnes de 4t d’ESO de la nostra escola han participat en el programa PREPARA’T JOVE  organitzat per l’Unió Empresarial de l’Anoia, l’Ajuntament d’Igualada i la Kaserna.

Han estat dues sessions molt interessants amb la intervenció de  4 ponents:

Màrius Mollà –soci de l’empresa Feedbackground i escriptor.

Roger Roca – atleta igualadí, campió del món de duatló i campió d’Espanya de Marató.

Maria Batet –entrenadora d’emprenedors.

Anna Rosell – consultora en desenvolupament professional i personal.

Ens han parlat de la seva pròpia  experiència i  la d’altres persones  emprenedores,  també de la importància d’analitzar les nostres habilitats i interessos per anar somiant el nostre futur i dels valors (iniciativa, perseverança, creativitat, il·lusió, respecte...)

Ens han convençut que si ens ho proposem podrem fer moltes coses i podrem fer realitat els nostres somnis...  això sí, ens haurem d’esforçar, no defallir, no escoltar a qui ens digui no podràs...

Si insistim i lluitem ho aconseguirem.  

Arts & Crafts

17 novembre 2016
Arts & Crafts

L'espai Atelier, està funcionant al 100%. Els alumnes ja realitzen diferents activitats expressives en anglès. En aquest espai ja realitzem tasques pròpies d'aquest atelier com manualitats, aprendre a planxar o  a utilitzar la màquina de cosir. Altres activitats que ja hem realitzat, han estat la l'elaboració de galetes, panellets, o començar la creació robòtica.

1 2 3 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal