Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
Sortida al Poble Espanyol de Barcelona

El passat dia 5 de desembre, els alumnes de 3r i 4t d’ESO vàrem fer la primera sortida del curs i ens vam desplaçar fins a Barcelona, concretament fins al Poble Espanyol, on a més de gaudir d’un tranquil i solejat dia d’hivern en el recinte d’aquest bonic indret, passejant per carrers que ens recordaven diferents punts de la geografia espanyola i de dinar plegats en algun espai acollidor... vàrem poder visitar el museu d’art contemporani Fran Daurel amb més de 300 obres de vàries generacions d’artistes (Picasso, Tàpies, Dalí, Miró...) i a més... vam poder expressar la nostra creativitat, pintant un quadre, obra de varis autors... que pot ser algun dia,  també seran artistes reconeguts.

Campanya nadalenca de Càritas

El Nadal és una ocasió molt especial per començar de nou, per fer brollar l'esperança i la llum allà on hi ha tristesa, soledat i pobresa. Enguany, Càritas ens ha demanat a les famílies de l'escola aportar aliments bàsics per a poder repartir entre la població més necessitada de casa nostra. La resposta ha estat fantàstica. Des de Càritas ens han demanat que us diguem que estan molt agraïts. Gràcies per la vostra col·laboració.

Vivim el Nadal a la Llar

19 desembre 2011
Vivim el Nadal a la Llar

Aquest mes de desembre, a  la nostra Llar d’infants, estem vivint amb molta il·lusió, l’arribada del Nadal. Hem guarnit el nostre vestíbul amb un cel ben blau tot esquitxat d’estrelles estampades amb plata. Dos arbres presideixen la nostra entrada, a punt per a rebre els vostres anhels  per aquest Nadal: una família unida, l’estima, el compartir, l’alegria, l’esperança,  l’apropar-nos als necessitats, la pau... Els nens de M2  hem col·laborat  amb els companys de parvulari i primària, en la decoració del passadís de la primera planta de l’escola.

Quina sorpresa! el dijous ens han arribat de la muntanya els Tions i durant tots aquests dies ens acompanyen: els donem menjar, tenim cura de que no tinguin fred, els expliquem les nostres coses...Esperem amb il·lusió fer-los cagar el proper dia 23, de ben segur que hi haurà algun detallet  per a tots.

El divendres dia 16  ja hem gaudit d’una trobada familiar; tots  al voltant d’un magnífic escenari per celebrar  junts el Nadal. Hem cantat “El 25 de desembre” i “Ara ve Nadal”, també hem recitat el vers que, amb molta il·lusió hem estat assajant per poder-lo dir a la taula el dia de Nadal. De vegades la vergonya ens guanya, però de ben segur que tots heu gaudit moltíssim de la nostra lluïda actuació.  Un cop tots ben asseguts amb els pares, els alumnes de 1er de CFGS d’Educació infantil ens han delectat amb una bonica obra de teatre titulada “ El carter del Nadal” i per acabar,  coca i  torrons.

Encara ens queden dies per aprendre moltes coses i gaudir amb noves experiències.    

El 23, serà el nostre últim dia d’aquest any 2011, cagarem el tió, cantarem nadales, tocarem la pandereta i... a la tornada de les vacances, de ben segur que els Reis de l’Orient ens hauran deixat joguines noves per a les nostres classes, ja que tots som molt bons minyons.

Amb aquest esperit i l’esperança de que tots tinguem un any millor us desitgem un BON  NADAL!

PREPAREM EL NADAL… AMB ELS PARES I LES MARES!!

Durant els primers dies del mes de desembre i durant les tardes hem organitzat un taller de manualitats obert als familiars dels alumnes de segon cicle d’Educació Infantil per tal que, entre tots, preparem els elements del nostre pessebre i  la decoració que guarnirà l’escola per reviure la tradició nadalenca que tant ens agrada.

És d’aquesta manera que, l’esperit de Nadal truca  a la porta de les nostres aules. Pares, mares, mestres i tot el personal de l’escola escolten les veus neguitoses dels nostres petits que il·lusionats per estar acompanyats d’aquelles persones que els mimen, cuiden i estimen, són capaços de contagiar-nos la seva joia, emoció i ganes de compartir amb els altres un moment  bonic i educatiu, d’entreteniment i treball plàstic i sobretot de relació personal molt  positiu i enriquidor per tots nosaltres.

Com a recompensa, molt aviat podrem gaudir del resultat i visitar el nostre especial pessebre que hem fet amb materials de reciclatge. Desitgem que us en sentiu molt orgullosos.

Des de l’escola volem agrair la vostra col·laboració i també el fet d’haver compartit amb nosaltres aquestes dues tardes tan especials. Moltes gràcies a tots i a totes!!

Fish and Chips

14 desembre 2011

Us fem saber que el proper dissabte, 24 de desembre a les 12.50 h.,  s’emetrà pel Canal Súper3 de TV3 el programa “Fish and Chips” on els alumnes de 5è i 6è de Primària van participar el passat 16 de maig.
 
Fish&Chips' és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves. Tot i que sols hi concursen tres alumnes, seleccionats a partir d’un càsting, el públic també participa de manera molt activa i dinàmica: cada una de les proves té un ball, i tots els alumnes, situats a la part esquerra del plató, ballen al ritme de la música.
 
L’experiència va ser inoblidable i enriquidora per als alumnes, ja que gràcies a la Productora Triacom Audiovisual i a TV3 els alumnes van tenir l’oportunitat de presenciar com es produeix i es grava un programa d’aquestes característiques.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal