Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ENS VISITEN LES NOIES DE : “ ENVÀS , ON VAS ?”

Les famoses noies de l’anunci “ envàs , on vas ?” han vingut a visitar-nos a l’ escola !

Han entrat a totes les classes de l’ escola, per dir-nos que reciclem molt bé, però que encara ho podem fer millor.

Ens han recordat que al contenidor blau només hi podem posar cartró i paper, i que no hi podem posar ni mocadors de paper, ni la punxa del llapis.

Tornaran a venir molt aviat per revisar els contenidors, si els troben del tot correctes ens regalaran una xapa d’escola verda per penjar a la motxilla.

El passat divendres 13 de desembre a l’espai esportiu Mont-aQua de Santa Margarita de Montbui més de 1.000 persones van poden gaudir de l’acurada interpretació de nadales i cançons de Nadal a càrrec dels alumnes de les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

Abans d’iniciar el concert es va projectar el vídeo solidari fet pels mateixos alumnes de l’Acadèmia en motiu de la col·laboració amb la Marató de TV3. Les aportacions econòmiques es van poder introduir a les urnes situades a les portes d’entrada i sortida del recinte on també es podia adquirir “la llum solidaria ” amb la que es feia una aportació directa a la Marató.

Es va projectar també l’esperat making – of d’aquest concert amb una selecció d’imatges i vídeos que mostraren al públic el complex treball d’aquest esdeveniment, una activitat treballada amb esforç i il·lusió per part  de tota la comunitat educativa de la nostra escola.

Enguany les presentacions, també a càrrec d’alumnes de la mateixa Acadèmia, van introduir al públic assistent al conte del Petit Princep tot commemorant el 70è aniversari de la seva primera publicació.

L’espectacularitat i la qualitat musical d’aquesta activitat fa que el “Concert de Nadal” s’hagi convertit en un destacable esdeveniment per a  la nostra escola que, a any rere any, creix en el seu número d’alumnes participants i públic assistent.

Cap de setmana esportiu i solidari

El passat cap de setmana va ser ple d'activitats esportives i totes elles emmarcades en el programa solidari de la Marató. El dissabte dia 14, l’equip prebenjamí va jugar el seu tercer partit a minibàsquet, col·laborant amb la recollida amb el Patronat. També tingué lloc el Torneig de Nadal de ping pong on  5 alumnes hi participaren, alguns d’ells per primera vegada. I el diumenge dia 15, seguint el calendari de cross es celebrà el 7è Cross del Bruc. Els nens i nenes de l’escola que segueixen el calendari  no se’n perden cap. Animeu-vos a participar i a formar part del grup de corredors que sempre hi van. Recordeu que aquest diumenge 22 de desembre serà a Castellolí. Felicitats als alumnes que s’esforcen i participen en l’esport.

Des d'Alemanya...

17 desembre 2013
Des d'Alemanya...

Des d'Alemanya, els nostres companys de 1er de batxillerat, ens han enviat aquesta imatge, recordant que la seva estada en diferents famílies de la ciutat de Bocholt està anant d'allò més bé,i que les activitats realitzades són divertides, amenes i engrescadores.

EL NADAL, UNA FESTA DESITJADA

Estem al mes de desembre i això es nota a l’escola. Es viu d’una forma clara i contagiosa el moviment i el neguit dels infant. Per què serà? De ben segur serà perquè els nens i nenes volen que arribi allò que desitgen que passi, allò que els provoca un esclat d’alegria i els fa feliços i riallers. És un bon moment per gaudir de la preparació i celebració de les festes de Nadal.

Per començar, els alumnes de P-3, P-4 i P-5 van passar una tarda amb els pares i mares per preparar part de la decoració nadalenca de l’escola i, compartir una estona molt agradable on poder aprendre els uns dels altres.

A més a més, seguint un Calendari de Nadal que hem elaborat nosaltres mateixos, els alumnes es reuneixen cada matí per descobrir la sorpresa que s'amaga darrera de cada dia. Així dia darrera dia, anem fent el pessebre amb les petites figuretes que trobem al nostre calendari, juntament amb un missatge que ens fa reflexionar sobre el significat i la importància de valors com l'esforç, la paciència, l'amistat i la generositat.

El moment més esperat per els més petits és, però, el truc persistent d'algú que ens visitarà i estarà uns dies amb nosaltres, algú que ve de lluny, de la muntanya i que necessitarà que el cuidem, li donem menjar i el tapem amb una manteta: el Tió de Nadal!

Amb aquest ambient del tot nadalenc, cantem i recitem amb entusiasme les nadales i poemes que compartirem, més endavant, amb els nostres amics i familiars i, amb l’ànim de ser conscients d’ajudar a qui ho necessita,  farem un gest solidari vers els altres, participant en les diferents campanyes que recolza l'escola.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal