Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

1a TROBADA FUTBOL SALA DE P5

28 desembre 2014
1a TROBADA FUTBOL SALA DE P5

El passat dissabte 20 de desembre els nostres petits de P5 van disputar el seu primer partit de futbol sala. La trobada va tenir lloc a les Comes i jugaren contra els petits de les Escolàpies.

Va ser una jornada molt especial i emotiva. Tant jugadors com familiars tenien els nervis a flor de pell, uns per ser la primera vegada de posar-se al camp i els altres, per veure els seus fills en joc.

El partit va ser molt intens i els alumnes estaven molts entusiasmats. Tot i ser menuts, van fer bastant joc on hi hagué tant xuts, gols a favor, gols en contra i algunes aterrissades.

Tot i així, estem molt contents d’haver pogut gaudir d’uns moments esportius, plens de companyerisme, estima i molts sentiments que van fer viure als nens un partit trepidant.

L'ACADÈMIA INICIA LES CELEBRACIONS DEL 75è ANIVERSARI AMB EL CONCERT DE NADAL

El passat divendres 19 de desembre l’espai esportiu Mont-aQua de Santa Margarita de Montbui va acollir el Concert de Nadal on gairebé 1.500 persones assistents van poden gaudir de l’acurada interpretació de nadales i cançons de Nadal complertes amb importants coreografies a càrrec dels alumnes de les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

Com ja es tradicional, l’esdeveniment va començar minuts abans de les 20:30h amb la projecció del making – of d’aquest concert amb una emotiva selecció d’imatges i vídeos que mostraren al públic el complex treball d’aquest esdeveniment, una activitat treballada amb esforç i il·lusió per part  de tota la comunitat educativa de la nostra escola.

Aquest espectacular concert ple de música, llum i so ha estat el tret de sortida a la celebració del 75è aniversari de la nostra escola. És per aquest motiu que el fil conductor del text llegit entre cançó i cançó va ser l’evolució de l’Acadèmia Igualada al llarg dels seus 75 anys d’història, acompanyades d’un important projecció d’imatges històriques relacionades amb el nostre centre.

Aquest esdeveniment és resultat de l’important implicació i treball desenvolupat per part de tota la comunitat educativa del centre. Alhora, és una mostra directa del tractament diferencial que l’Acadèmia Igualada ha adoptat vers la música fent-la present  en el seu dia a dia, utilitzant-la com una eina de dinamització cultural i social del centre i desenvolupant-la com una eina d’aprenentatge d’importants i actuals valors com són el respecte, l’esforç, la constància i el treball corporatiu i en equip.

Visitem les Coves de Salnitre de Collbató

Fa uns dies, els nens i nenes de cicle mitjà de primària vam tenir l’oportunitat de visitar les Coves de Salnitre de Collbató.

A l’arribar ens van rebre uns monitors molt amables que ens van acompanyar al llarg de tot el recorregut.

Primer de tot,  vam escoltar atentament les seves explicacions sobre com es van formar les coves, qui van ser els seus habitants al llarg del temps, així com l’origen del seu nom. També vam conèixer diverses llegendes que, suposadament, van tenir lloc en aquestes coves però ens va quedar el dubte de si van passar de veritat o no.

A continuació, va ser l’hora de l’esperada ruta pel seu interior. Vam passar per passadissos estrets i escales dretes tot observant estalagmites.

Un cop acabada la visita vam anar a dinar per agafar forces i després vam poder jugar una bona estona en una gran esplanada.

Tots coincidim en que va ser una experiència molt emocionat!!  

ALUMNES DE 3er EP A RÀDIO IGUALADA

Dilluns els alumnes de 3r de Primària vam rebre la visita de la Ràdio Igualada per tal de formar part d’un dels programes que està organitzant amb diverses escoles d’Igualada.

Els alumnes van preparar lectures de poemes relacionats amb Nadal que van ser gravats a l’escola. La participació al programa no s’acaba aquí; també hi ha prevista una segona gravació a l’abril, on els alumnes contribuiran amb lectures de llegendes relacionades amb Sant Jordi.

Podreu escolar l’emissió del programa el proper divendres dia 5 a dos quarts de vuit del vespre, el dimarts dia 9 a dos quarts de tres de la tarda i a la pàgina web de Ràdio Igualada: http://radioigualada.cat

CFGS D’EDUCACIÓ INFANTIL A LONDRES

Com cada any les alumnes de CFGS d’Educació Infantil van viatjar fins a Londres per fer pràctiques en una llar anglesa situada al districte financer de Canary Wharf. És així com durant una setmana les alumnes van compartir classe amb altres educadores ingleses i van poder posar en pràctica el seu anglès a través de contes i cançons.

Els matins els vam dedicar a fer les pràctiques a la llar, passant per diferents classes i edats. I a la tarda vam aprofitar per visitar la capital anglesa, on vam poder veure el Big Ben, el London Eye, el British Museum, el Buckingham Palace i molts altres indrets interessants.

Van ser un dies molt intensos que han deixat amb les ganes de tornar a moltes de les alumnes, que ja tenen ganes de repetir l’experiència!

Podeu veure més fotos a eduinfantil.wordpress.com o bé seguir-nos al facebook de l’escola.

1 2 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal