Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
PROJECTE ERASMUS + EURO TRADING, YOUNG ENTREPRENEURS ON THE MOVE

 

Els alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària hem encetat el projecte Erasmus+ anomenat "Euro trading, young entrepreneurs on the move" tot dissenyant el logo de l'agència de viatges que haurem de crear. Tant els dissenys finalistes com el guanyador han estat escollits mitjançant les votacions dels companys. Volem felicitar-los a tots i, en especial, a l'Oriol Berenguer de 4rt B autor del logo més votat. Enhorabona!!

HEM FET POSTALS DE NADAL

21 desembre 2016
HEM FET POSTALS DE NADAL

Ja s'acosta, ja el tenim aquí! Ja falta una mica per celebrar les festes de Nadal, així doncs, tots els alumnes d'Educació Primària ens hem proposat noves idees per treballar i felicitar el Nadal, una de les tradicions més esperades de tot l'any. I mireu, quines postals tan maques i originals hem creat. Aviat les rebreu a casa, sense email i sense les noves tecnologies; una idea genial i fantàstica que farà més emotiu aquest Nadal.

CANTATA DE NADAL

21 desembre 2016
CANTATA DE NADAL

El passat divendres 16 de desembre l’espai esportiu Mont-Aqua de Santa Margarida de Montbui va acollir el ja tradicional Concert de Nadal de l’Acadèmia, on més d’un miler de persones assistents van poder gaudir de l’acurada interpretació de nadales i cançons de Nadal, acompanyades d’una important coreografia a càrrec dels alumnes de les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

L’esdeveniment va començar amb la projecció d’un making-of amb una selecció d’imatges dels pessebres fets a les diferents cases dels nostres alumnes.  El concert va ser el resultat de l’important implicació i treball desenvolupat per part de tota la comunitat educativa del centre. Una mostra del tractament diferencial que l’Acadèmia ha adoptat vers la música fent-la present en el seu dia a dia, utilitzant-la com una eina de dinamització cultural i social.

Acabada la Cantata només va caldre desitjat a tots els presents unes Bones Festes de Nadal.

HA ARRIBAT EL TIÓ

21 desembre 2016
HA ARRIBAT EL TIÓ

Per sorpresa ha arribat el Tió. Tots hem començat a recordar i cantar la cançó que tant ens agrada:

“Caga Tió, caga torró, d’avellana i pinyons...”

Ràpidament hem anat a donar-li la benvinguda a l’escola. Que contents ens hem posat. I com no, l’hem acompanyat al seu lloc tradicional dins de l’Acadèmia, on any rere any li portem el menjar i l’abriguem d’allò més bé. Sense pensar-ho gaire, algú ha cridat, portem-li menjar. Altres han dit: galetes, fruita, ... Tots hem coincidit que calia atipar-lo d’allò més perquè arribat el 22 de desembre puguem fer-li cagar regals per a tots els nens i nenes de l’escola.

Esperem amb candeletes aquest dia, i volem que torni a cagar un munt de coses com l’any passar: coques, xocolatines, neules, llaminadures.... 

ENS APROPEM AL NADAL

14 desembre 2016

S’apropa el  Nadal, època de fred i de recolliment, davant d’un munt d’activitats que conviden a sortir i compartir.

A l’etapa d’Educació Infantil el Nadal va carregat de màgia i de nervis, tot comença amb la decoració de la classe on aprenem que el guarniment  desitjat es construeix amb la peça que cada alumne s’esforça en realitzar.

Aquets dies a l’escola  ens  arriba el tió, aprenem nadales, preparem el concert, aprenem dites i preparem regals que oferirem als que ens envolten.

Totes aquestes activitats van acompanyades d’aprenentatges: 

treballar junts en la decoració acabarà en saber que formes part d’alguna cosa mes gran,

cuidar el nostre tió , alimentar-lo i abrigar-lo amb constància farà que estigui content per oferir-nos llaminadures,

aprendre nadales i assajar-les farà que compartim un esforç  individual vers  un esforç col·lectiu.

Perquè no ho fem sols, no ho podem fer sols, som molts i tots fem un, un concert. 

El Nadal ofereix moltes oportunitats per fer reconèixer als nostres alumnes moltes emocions, la impaciència, la il·lusió, la incertesa, la por, l’alegria, i així poder-ne parlar i acompanyar-los per poder-les dominar. I en aquest procés moltes vegades som els grans  que aprenem dels infants. Perquè el Nadal és màgia i l’escola s’esforça que sigui així.

 

Bon Nadal

anterior 1 2 3 4 5 6 7 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal