Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

ERASMUS + A L'ACADÈMIA

25 novembre 2016
ERASMUS + A L'ACADÈMIA

La setmana passada es va realitzar a Immingham, Anglaterra, la primera trobada de mestres del projecte ERASMUS +, que realitzaran els alumnes de Primària de la nostra escola durant aquest curs i el següent.  

Mestres de la nostra escola i de la resta de països participants van estar presents a l’escola de Primària “Coombs Briggs”, situada molt a prop de la costa est d’Anglaterra. 

Durant aquest viatge, es van programar algunes de les activitats que es duran a terme durant els propers dos anys, entre elles, els viatges que els alumnes realitzaran a alguns dels països participants. El proper viatge, que es farà amb alumnes de 6è de Primària, es realitzarà el mes de febrer a Grècia.

PREPARA'T JOVE

20 novembre 2016
PREPARA'T JOVE

Aquest mes els alumnes de 4t d’ESO de la nostra escola han participat en el programa PREPARA’T JOVE  organitzat per l’Unió Empresarial de l’Anoia, l’Ajuntament d’Igualada i la Kaserna.

Han estat dues sessions molt interessants amb la intervenció de  4 ponents:

Màrius Mollà –soci de l’empresa Feedbackground i escriptor.

Roger Roca – atleta igualadí, campió del món de duatló i campió d’Espanya de Marató.

Maria Batet –entrenadora d’emprenedors.

Anna Rosell – consultora en desenvolupament professional i personal.

Ens han parlat de la seva pròpia  experiència i  la d’altres persones  emprenedores,  també de la importància d’analitzar les nostres habilitats i interessos per anar somiant el nostre futur i dels valors (iniciativa, perseverança, creativitat, il·lusió, respecte...)

Ens han convençut que si ens ho proposem podrem fer moltes coses i podrem fer realitat els nostres somnis...  això sí, ens haurem d’esforçar, no defallir, no escoltar a qui ens digui no podràs...

Si insistim i lluitem ho aconseguirem.  

Arts & Crafts

17 novembre 2016
Arts & Crafts

L'espai Atelier, està funcionant al 100%. Els alumnes ja realitzen diferents activitats expressives en anglès. En aquest espai ja realitzem tasques pròpies d'aquest atelier com manualitats, aprendre a planxar o  a utilitzar la màquina de cosir. Altres activitats que ja hem realitzat, han estat la l'elaboració de galetes, panellets, o començar la creació robòtica.

TREBALL COOPERATIU A 6è

17 novembre 2016
TREBALL COOPERATIU A 6è

Els alumnes de 6è van començar a treballar el tema de la Reproducció a través del mètode de projectes, que té com a eix principal el treball cooperatiu i que es treballa de manera interdisciplinària amb les altres matèries.

FRIENDS AROUND THE WORLD

17 novembre 2016
FRIENDS AROUND THE WORLD

Dins del projecte Friends around the world que fem en col·laboració amb l'escola anglesa de Coleford Bishop Henderso  hem fet la primera videoconferència. Estàvem molt emocionats i ha anat tot bé. Tota la videoconferència ha estat en anglès! Properament en farem més!.

anterior 3 4 5 6 7 8 9 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal