Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ENS VISITEN DIRECTORS DE CENTRES EDUCATIUS

El  passat divendres  11, la nostra escola va rebre la visita d’un grup d’educadors i directius de diferents escoles  de Barcelona per  conèixer  com hem integrat els iPads en el nostre Projecte Educatiu.

A l’Acadèmia Igualada utilitzem aquesta eina educativa des  de principis d’aquest  any perquè sabem que amb ella, l’aprenentatge es torna més eficaç.

L’ús d’aquest dispositiu s’inicia a Educació Infantil, quan els alumnes fan un primer contacte treballant diferents aplicacions seleccionades per desenvolupar les competències d’aquesta etapa.

En  alumnes de Cicle Inicial és un mitjà molt atractiu per suport i ampliació de les matèries com matemàtiques i anglès.

En els cicles Mitjà i Superior , emprem els iPads creant continguts  com mapes conceptuals, esquemes, presentacions...També és una eina de recerca per investigar en els projectes que es duen a terme en l’àrea de coneixement del medi.

La incorporació de l’iPad al nostre Projecte Educatiu permet impulsar el desenvolupament de la competència lingüística i comunicativa, així com la competència d’aprendre a aprendre, tan necessària per a aconseguir aprenentatges profunds. A banda, es desenvolupa la competència digital, que els prepara per al seu futur treball professional, alhora que treballen els continguts del currículum i es fomenta una actitud de curiositat vers el món que ens envolta.

Tot i ser un projecte nou a la nostra escola, l’acceptació per part del nostre equip de mestres i de l’alumnat, ens fa pensar en innovar constantment . De fet, aquest setembre es va augmentar el nombre d’iPads a Infantil i Primària

Les Coves de Salnitre

14 novembre 2016
Les Coves de Salnitre

La setmana passada, els alumnes de 3r i 4t de primària vam anar d’excursió a Collbató.

A l’arribar vam esmorzar i jugar una estona fins que va ser l’hora de dirigir-nos cap a les coves.

Al llarg del trajecte, vam poder gaudir d’unes fantàstiques vistes i d’una agradable però intensa caminada fins a les coves, amb gairebé 300 escales!

Un cop allà,  els monitors ens van explicar com es van formar i qui varen ser els seus primers habitants. També vam conèixer el significat de la paraula “salnitre” que dona el nom a les coves i quines utilitats tenia. Vam seguir el recorregut cap al seu interior tot observant estalagmites, estalactites, columnes, banderes i d’altres formacions espectaculars que han trigat milers d’anys en formar-se. Ens van sorprendre el munt de llegendes que existeixen sobre aquestes coves, algunes més creïbles que d’altres.

En acabar la visita vam emprendre el camí de tornada, que aquest cop va resultar més fàcil ja que era de baixada.

Finalment, vam carregar les piles tot dinant i jugant amb els companys.

Tots coincidim en que va ser una experiència única i molt enriquidora, ho vam passar d’allò més bé!! 

CURSA SOLIDÀRIA DE LA DONA A BARCELONA

Un bon grup de mares de l'escola -60 mares-, van participar a la cursa de la dona de Barcelona. L'objectiu era mostrar la nostra solidaritat a totes aquelles dones que pateixen un càncer de mama, corrent voluntàriament el recorregut marcat per l'organització. Cal remarcar que va ser una cursa força emotiva, i esperem repetir-la l'any vinent. 

COMENCEN ELS JOCS ESCOLARS

9 novembre 2016
COMENCEN ELS JOCS ESCOLARS

El dissabte es va donar inici al calendari dels Jocs Escolars de l'Anoia. Enguany presentem dos equips prebenjamins de poliesportiu, un equip poliesportiu benjamí, un de futbol sala aleví i un altre de futbol sala infantil.

Desitgem els millors resultats per a tots ells.

CROSS A HOSTALETS DE PIEROLA

A Hostalets de Pierola, els nostres joves atletes ja van estrenar els primer podis de la temporada. Felicitats a tots ells!!

Recordeu que el pròxim serà aquest diumenge a Vilanova del Camí. Ens veiem.

anterior 4 5 6 7 8 9 10 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal